Wervelende woensdag @ DMC

Na twee weken volop aan de slag te gaan met SEO, werd het tijd voor een nieuw hoofdstuk in onze Digital Marketing training.

Vrie WIJS!
We vlogen er woensdagmorgen opnieuw stevig in met een gedreven gastspreker. Stefan van Wijs leerde ons niet enkel dat je een post-it horizontaal moet afscheuren zodat die beter blijft kleven (mindblowing, right?), maar hij kwam ons ook in een sneltempo vertellen over customer journeys. We leerden het begrip ‘strategie’ kennen en dan vooral wat strategieën net niet inhouden. Het is een begrip dat te snel in de mond wordt genomen door bedrijven. Alles wat met plannen en growth hacking te maken heeft, is geen strategie.

“Als het begrip strategie gebruikt wordt als een bijvoeglijk naamwoord, mag je ervan uitgaan dat het niks met strategie te maken zal hebben”, zegt Stefan.

Facebook Advertising
In de namiddag gaf Anja, online marketer bij Wijs, ons wat meer insight in de wereld van Facebook advertising. We leerden dat Facebook inzetbaar is voor verschillende doelstellingen zoals branding, awareness en visibiliteit. Anja gaf ons ook veel specifieke tips over Facebook Ads zodat we die naar ons eigen cases kunnen vertalen.

Drukke dagen tot nu toe, but many more to come!