Most akkor hipszter lettem?

Mostanában kezdtem azon gondolkodni, hogy lehet tudat alatt beskatulyázódtam?

Kamasz korom óta próbálom többnyire tudatosan elkerülni, hogy be legyek skatulyázva, aztán persze néha rámsütnek kereteket. Hülye szó ez, hogy próbálom elkerülni, valójában annyi minden érdekel, hogy úgy igazából sehova sem férek be, mert nagyon hamar elkezdem feszegetni a kereteket. És folymatosan.

Kezdetben persze próbáltam jobbra-balra, ezt is azt is, inkább csapongó jelleggel, aztán némely dolog megragadt bennem. A zeneszeretet (itt persze lehet a különböző stílusokat említeni, de inkább a vinyl hangzás iránti rajongásom a lényeg), falmászás, kockulás, kütyüszerlegetés, elektronika, szerepjáték, bringázás, meg millió egy dolog.

Manapság úgy érzem szintén mindenre nyitott vagyok, de nem csobbanok, hanem lassabban folyok bele a dolgokba, és folyok tovább belőlük. Lehet, hogy a kor teszi, nem tudom.

Minden esetre azt vettem észre, hogy én továbbra is csak lézengek, és egyszercsak jött egy stílus, ami egyre több ponton klappolt velem. És akkor most van az, hogy eltöprengek.

Én tartottam ide, vagy egyszerűen csak most ezt a hullámot lehet legkönnyebben rámhúzni?

Valószínűleg ez utóbbi. Most ilyen hóbortos a világ, hogy sok szempontból klappolok egy olyan életstílussal, divatirányzattal, vagy nemtommivel, ami kissé felkapott lett. És hangsúlyozom, hogy ez sokáig fel sem tűnt.

Érdekes. Határozottan érdekes. Persze nem 100%-os az egyezés, ennélfogva kicsit kilógok innen is a sorból, de ha 10 embert megkérdezel, hogy

Hé szerinted az a srác milyen stílusú?

Akkor ebből 7 azt fogja mondani..

Höhh.. városi hipszter.

És nem nekik lesz igazuk szerintem! ;)

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.