Jo em queixava abans que fos guai

Que fot anys que vaig remugant sobre l’exclusió de donants de sang i ningú em fot puto cas, jodert.

Quins nervits, jo no sé escriure. Bé. Sobre això de la sentència que deia que es pot excloure els homosexuals com a donants. Vaig tard, ho sé, però és que a mi les indignacions em duren.

Us heu mirat mai el full d’autoexclusió del banc de sang?

Que potser sóc l’única que es mira aquestes coses, jo què sé

Portador de VIH, hepatitis, i tal, bé, lògic. Tampoc ens posarem a filar prim.

Unes restriccions temporals es poden entendre, per allò de minimitzar les donacions que finalment no es podrien aprofitar i tal. Al final, fer proves a cada donant bé deu tenir un cost. I no ens enganyem, en consumidors habituals de droga, gent que exerceix la prostitució i, sí, homosexuals, és estadísticament més probable que trobem portadors de VIH o hepatitis. Vaja, en qualsevol persona amb “conducta de risc”. No he fet cap estadística, però bueno, jo he vingut aquí a rajar, no em demaneu més explicacions del compte. A Naukas hi ha un article sobre l’estadística del tema.

El cas és que segons el senyor Banc de Sang hi ha conductes de risc amb data de caducitat i altres de permanents. I mira, a mi tot això em fot una pudor a moralina que no puc, no puc, NO PUC. Injectar-se qualsevol droga o haver-se prostituit UN SOL COP A LA TEVA PUTA VIDA i pam, ja ets fora. Si un home heterosexual se n’ha anat de putes fa 5 mesos, cap problema, però sí fa 15 anys vas fotre una mamada a canvi de qualsevol tipus de pagament (un altre dia podriem discutir si no totes les relacions estan basades en l’intercanvi i aquí no pot donar sang ni déu), au, ets una puta sidosa i encara que ara siguis asexual no volem la teva sang bruta, BITCH.

(Que consti que estic fent un esforç gran per no treure la meva petita feminazi interior i moderar-me.)

I jo no entenc quin motiu pragmàtic pot haver-hi per vetar de per vida en base a una acció puntual. Busquem les 7 diferències:

  • La dona A durant un mes es folla 15 paios diferents.
  • La dona B durant un mes es folla 15 paios diferents i a canvi rep 5 centimets.

Al cap de quatre mesos, quina de les dues podrà donar sang? I al cap de 20 anys, quina de les dues seguirà sense poder donar sang? ÉS QUE ÉS EL COURE DE LES MONEDES EL QUE DÓNA SIDA O QUÈ?

I jo des del primer cop que em vaig llegir aquest puto full d’exclusió que estic treient fum, i durant cada campanya de donació faig la meva campanya particular contra les tendencies morals heteropatriarcalscristianes del Banc de Sang pel tuiter, I NO EM FEU PUTO CAS. O, com a molt, us empareu en l’estadística per justificar aquestes exclusions. DONCS LA MATEIXA PUTA ESTADÍSTICA és de la que us queixeu ara.

JO JA EM QUEIXAVA ABANS QUE FOS GUAI.

I a vosaltres us indigna que la Unió Europea avali que es pugui excloure als homosexuals com a donants, sense que això s’estigui aplicant (i si s’aplica a França, total, són gavatxos), i no us indigna que, a dia d’avui, aquí, al vostre puto país, a la vostra comunitat autònoma, es rebutgi la sang d’ex-prostitutes perfectament sanes? O de persones que es van fotre un xute per curiositat de joventut?

No, nens, no. O tot o res. Igual que no pots dir “jo no sóc racista però X” sense quedar com un imbècil, tampoc pots indignar-te perquè els homosexuals potser no puguin donar sang a França mentre te la suen tots els altres “colectius” exclosos. Primer els de casa, o algo.

PD. Doneu sang plis k bai.

Show your support

Clapping shows how much you appreciated Núria Floit’s story.