筆者為特效師,但本篇技術文適用特效師、剪輯師、建模師、動畫師、動作師、原畫師、建築師、設計師。

我是一名遊戲特效師,相當稀有的一種生物,在這個極度稀有的群體中,找尋參考資源永遠都是一個難題,因為多數的ART網站提供的作品多數是原畫、設計方向,而素材類網站又總是無法找到自己要的素材。

從進入遊戲特效業界之後,只能自己去找遊戲錄製覺得不錯的畫面後,再作片 …

4x4

這傢伙很懶,什麼都沒留下。

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store