В модните колекции за 2017 г. у нас забележимо навлизат новите светлинни технологии. Особено бързо се възприе това в обувната промишленост. Нестандартни и забавни led обувките завладяха потребителите от деца до възрастни. Светещите маратонки и аксесоари превзеха спортния и спортно-елегантния стил само за няколко месеца. Те внасят много настроение и фантазия в този иначе практичен ежедневен стил. Меки и гъвкави, от кожа или плат, спортните маратонки led са начин да изразиш себе си по невероятен и неочакван начин. Дискретно скритият бутон за включване и изключване на светлините, възможността те да се захранват през USB и трайността им към повреди, бързо ги направиха популярни сред малки, големи и още по-големи момичета и момчета.

Спортните led обувки придават радост и колорит, което прави всеки обикновен ден нещо различно и неповторимо.

Зимни кецове и боти от кожа в различни цветове или летни — от платове и кожа, украсени с различни по големина звезди, през настоящата година ще продължат да шестват по улиците, просто защото са удобни, весели и нетрадиционни. А да разчупиш ежедневието с нестандартна и изненадваща led обувка е повод да излезеш от рамките и да покажеш вътрешното си многоцветно състояние и на околните. Зарадвайте себе си и околните с нови светещи лед обувки още сега.

Бамбукови очила в стил "Робърт де Ниро"

Бамбукови очила в стил „Робърт де Ниро“

Поръсете малко звезден прах по себе си, като изберете визия от светлини, звезди и популярни звезди. Както сияещи звезди, посипани по обувките или дрехите, така и модни аксесоари от любимите на световноизвестни личности — типа очила „Робърт де Ниро“, „Боб Дилън“. А светодиодни нишки като украса за коса или преплетени в тоалета ще ви превърнат в светлинна фея.

Светещи аксесоари

Светещи аксесоари

В допълнение към ритъма на светещите лед обувки няма как да останете незабелязани в сумрака на купона, ще бъдете в центъра „на пилона“, както се казва.

Момчета, за любителите на удобната спортна тениска производителите също са се погрижили. Освен лед маратонки, вие ще светите в мрака с помощта на лесно залепващ се към тениската ви led еквалайзер. Той се влияе от ритъма на музиката и звуковата среда около теб. Можете да избирате: с танци, с тонколони, със слушалки или с горящ череп. Ако мислите, че това е недостатъчно, разчитайте и на аксесоари като светещо бомбе и вратовръзка, които ще подсилват излъчването ви в тъмнината на диското. Имате избор и на необичайни слънчеви очила с бамбукови рамки — любимите аксесоари на популярни холивудски актьори или световноизвестни личности.

За тези, които не знаят, кой пръв даде тон на светодиодните елементи в модата

на обувките, ще ви издам тайната — пръв създаде led обувки Nike за герои от филма „Завръщане в бъдещето 2“. Холивуд знае да прави пари дори от костюмите, маските и декорите си. Оригиналът на Nike достига на търгове цената на лек автомобил. Но за късмет производителите бързо прихванаха идеята и днес всеки има възможността да обуе светещи led обувки с добро качество и дълготрайност, толкова удобни за купони, колкото и в ежедневието. Не изневерявайте на вашия спортен или спортно-елегантен стил — пак ще бъдете в крак с най-новите модни тенденции, можете да се обуете и облечете в светлинни технологии.

Материалът Поглезете се с необичайни led обувки и аксесоари е публикуван за пръв път на PR Submits .