5 elemente majore care conteaza atunci cand organizezi o nunta

Atunci cand te casatoresti, ai doua optiuni : fie alegi sa te bucuri de serviciile unei firme specializate in domeniul deorganizare evenimente, care iti poate usura extrem de mult munca si poate face tot ceea ce este neplacut, cum ar fi alegerea aranjamentelor florale sau legaturile cu toate persoanele care se ocupa de nunta, fie alegi sa organizezi nunta doar alaturi de partener. Daca alegi varianta a 2-a, este bine sa stii ca te inhami la o provocare cu adevarat uriasa. Exista mai multe detalii care conteaza cu adevarat si pe care trebuie sa le iei in considerare:

- Aranjeamentele florale. Cosuri cu flori, buchete de mireasa sau aranjamente florale prezente pe mese, toate sunt importante . Asigura-te ca studiezi putin piata de buchete de flori si alegi cele mai bune variante. Incearca sa stabilesti cu florarul inca de la inceput cateva conditii, in asa fel incat sa ai in ziua nuntii cele mai proaspete si mai frumoase flori.

- Locatia. Alegerea locului unde organizezi nunta poate sa fie extrem de dificila. Este adevarat ca poti opta pentru un ballroom nunta Bucuresti sau pentru un restaurant nunta Bucuresti si gasesti cateva optiuni deosebite. Cu toate astea, exista riscul ca nu toate optiunile sa fie libere in data pe care o alegi pentru nunta. De asemenea, daca vrei o nunta unica, s-ar putea sa doresti ceva special, intr-o locatie in afara orasului.

- Mancarea. Felurile de mancare servite la nunta, dar mai ales dulciurile ( torturi si prajituri ) , pot decide calitatea unei nunti. Din acest motiv, inainte de a alege un meniu este bine sa il gusti pentru a te asigura ca este unul perfect. Nu te zgarci atunci cand vine vorba despre papilele gustative ale invitatilor, deoarece sunt elemente extrem de importante.

- Muzica si fotograful. De asemenea, conteaza ambianta sonora si amintirile pe care orice nunta le lasa. Asigura-te ca angajezi o trupa de cea mai buna calitate si un fotograf care poate surprinde intr-un mod deosebit momentele din timpul nuntii.

- Invitatii. Nu in ultimul rand, trebuie sa acorzi o atentie speciala invitatilor. De la trimiterea invitatiilor pana in momentul in care persoanele de la nunta ta pleaca, trebuie sa te asiguri ca totul este perfect pentru fiecare invitat in parte. Da! Este o munca serioasa, insa exista si o parte extrem de placuta: dupa nunta te poti relaxa intr-o vacanta exotica, deosebita.