Asigurari auto RCA ieftin 2015

Asigurari AUTO obligatorii 2015 la cele mai bune preturi. Calculeaza-ti acum RCA-ul pentru masina ta. Cele mai bune preturi din Romania. Profita si de ofertele de sezon care vin cu reduceri serioase la RCA-ul auto.

Euroins, Carpatica, Uniqa, Asirom, Astra, Omniasig, Groupama, Generali, Allianz Tiriac si altele..

Costul de asigurare auto pentru șoferii tineri pot fi ochi-wateringly mare. Ei vin de multe ori în la mai multe mii de lire sterline și poate fi mai mult decât prețul de cumpărare al masinii. Nu e de mirare șoferii tineri obține frecvent extrem de frustrat la prețurile pe care le plătesc pentru acoperire.

Principalul motiv pentru tineri de asigurare a mașinii sofer costă atât de mult — și este atât de scump în comparație cu cea pentru șoferii mai în vârstă și mai experimentați — se reduce la numărul și mărimea afirmațiilor făcute de către conducătorii auto tineri. Statisticile arată că șoferii tineri sunt mai susceptibile de a fi implicat într-un accident decat omologii lor mai în vârstă.

Ce e mai mult, costul unei creanțe care implică o persoană tânără tinde să fie mai mare decât costul unei creanțe care implică un șofer în vârstă. Acest lucru se datorează faptului că multe afirmații legate de tinerii conducători auto implica ciocniri la viteze mari, atunci când există mai multe persoane în mașină — combinația de deteriorare a vehiculului sau vehiculelor implicate, precum și costurile de vătămare corporală reprezintă sumele mari implicate.

Costurile pe partea de sus de asigurare
Desigur, de asigurare nu este singurul cheltuielile asociate cu conducere. Costurile de combustibil rămân dureros de mare, și există fiscale și garaj facturile rutiere să ia în considerare, de asemenea. Acestea pot fi o povară mare pentru șoferii de toate vârstele.

S-a constatat că două treimi din conducătorii auto au schimbat obiceiurile de conducere în încercarea de a menține costurile în jos, în timp ce 5% au fost nevoite să renunțe la condus mașina lor, deoarece costurile erau prea mari — deci tinerii conducători auto nu sunt în mod clar pe cont propriu atunci când vine vorba de a experimenta durerea financiar de a rula o masina in aceste zile.

Reducerea poverii financiare
Cu costuri atât de mare, orice economii sunt binevenite, deci aici sunt o serie de idei despre cum să obțineți de asigurare auto ieftine pentru conducătorii auto tineri:

Grupurilor de asigurare auto

Companiile de asigurări aloca fiecare autoturism înmatriculat de a conduce vehicule pe drumurile din Marea Britanie la una din 50 de grupuri de asigurare auto. Acestea iau în considerare marca și modelul mașinii, capacitățile sale de performanță, costul reparațiilor, în-a construit caracteristici de securitate și cât de atractivă tinde să dovedească hoți. Asiguratorii suprapune, de asemenea, statisticile lor despre cât de des mașini special sunt implicate în accidente.

În termeni generali, mai mare numărul de grup, mai mare primele de asigurare vor fi. Alți factori vor fi, evident, luate în considerare, cum ar fi vârsta și locul conducătorului auto și a lui sau ei istorie de conducere, dar gruparea de asigurare a masinii va fi semnificativ în determinarea eventuala mărimea primei.

Sunteți probabil pentru a obține cea mai ieftina asigurare auto pentru șoferii tineri disponibil dacă optați pentru o masina dintr-un grup mai mic. Pentru mai multe informații privind modul în care funcționează sistemul grup de asigurare auto

Dacă aveți un kilometraj anual scăzut ar trebui să fie în măsură să reducă premium dumneavoastră față de cineva care conduce în continuare în fiecare an. Logica este simpla: mai multe kilometri care conduci, cu atât mai probabil sunteți de a fi implicat într-un accident. Dar asigurați-vă că cifrele vă dau asigurătorul pe formularul de propunere sunt corecte pentru că ai putea invalida politică dacă ați încălcat limita de kilometraj anual convenit.

Tânăr instrument nostru autoturism șofer comparație asigurare are un calculator util pentru a vă ajuta să elaboreze câte mile conduci în fiecare an.

Condu cu grijă

Puncte de pe licența înseamnă de multe ori de lire sterline pe prima dvs., astfel încât să evite excesul de viteză și alte greșeli. Adunand puncte pot adăuga rapid de 5% sau 10% la costurile de tineri de asigurare conducător auto și, dacă sunteți găsit vinovat de o infracțiune gravă, cum ar fi ai putea vedea o creștere de 50% sau mai mult, de conducere băutură. S-ar putea găsi chiar că este dificil să se obțină acoperire deloc.

Cele mai multe politici au un built-in, exces obligatoriu de £ 100 sau poate 200 de lire. Aceasta este suma pe care trebuie să plătească pentru costul oricărei revendicări.

Puteți alege, de asemenea, pentru a avea un exces de voluntariat la un nivel ales de unul singur. În cazul în care schimbul de acord să plătească mai mult pentru costul de orice cerere, va fi în mod normal recompensat cu masina de asigurare mai ieftin pentru șoferii tineri.

Este important să vă asigurați că vă puteți permite să plătiți combinate excesul (obligatoriu plus voluntar) ar trebuie să facă o cerere. De asemenea, să fie conștienți de faptul că, cu cât excesul combinat, cea mai mare suma va fi înainte de a putea face chiar o cerere cu privire la politica dumneavoastră. În cazul în care excesul total este de 400 de lire sterline și tu suferi de 300 de lire daune în valoare de un cucui, va trebui să plătiți lotul singur.

Conducătorii auto care nu fac creanțe poate construi o reducere nu-creanțe (NCD).NCD poate fi valoros, bate până la 70% off costul de asigurare auto pentru șoferii tineri, după cinci ani de-cerere gratuit consecutive. Premium dvs. real ar putea crește în continuare la reînnoire — veți obține pur și simplu reducerea pe suma mai mare. Din acest motiv, este întotdeauna important să magazin în jurul pentru primele de asigurare tinerii șofer atunci când reînnoirea ta se datorează, mai degrabă decât lipirea automat cu același asigurător.

NCDs sunt “portabile”, ceea ce înseamnă că le puteți transfera la noul asigurătorul dacă vă mutați politica ta.
Dacă vă construi un NCD substanțial, acesta poate fi de multe ori în valoare de plata pentru reparații minore tine, mai degrabă decât a face o cerere cu privire la politica și pierde discount.

Dacă plătiți o primă suplimentară, puteți proteja cu discount, astfel încât să puteți face una sau, poate, două cereri în orice perioadă de 12 luni, fără a pune în pericol dreptul tău NCD.

Verificați acoperirea ta

Există trei tipuri de polițe de asigurare auto: cuprinzătoare, a treia parte, Fire & furtului și terțe părți. În al treilea rând de asigurare a mașinii Party este cel mai de bază și minimul legal de a conduce pe un drum din Marea Britanie. Acesta acoperă asiguratul pentru orice prejudiciu sau deteriorare a unei alte persoane sau a proprietății lor.
Terțe părți de incendiu și de asigurare a mașinii furtului
este un pas în sus și include pierderea sau deteriorarea masina ta, ca urmare a incendiu sau furt. Camere capac cuprinzătoare oferă cea mai largă gamă de acoperire, inclusiv deteriorare a vehiculului propriu, dacă sunteți implicat într-un accident.

Acesta poate fi mai ieftin de a opta pentru un nivel mai de bază de acoperire. Acest lucru ar putea fi o opțiune sensibil pentru un șofer tânăr cu o mașină care nu este în valoare de foarte mult. Dar ar trebui să comparați mereu toate tipurile de politică, deoarece costul de acoperire cuprinzătoare uneori stive de până bine împotriva mai limitat terță parte focul & furtul.

Tăiați extra politică

Asiguratorii construi adesea cu servicii suplimentare în politicile lor cuprinzătoare, cum ar fi asigurarea de protecție juridică, masini de curtoazie și capac defalcare. Dacă se poate administra fără acestea ar trebui să fie cere asigurătorului să-i dezbrace afară și asigura o mașină șofer citat de asigurare tineri care reflectă nivelul redus de acoperire sau uita-te pentru o politică care nu le includ de la distanta.

De asigurare a mașinii Lunar — bune sau rele?

Cu asigurare auto pentru șoferii tineri fiind atât de scump, poate fi tentant pentru a răspândi costul de acoperire de peste 12 luni, mai degrabă decât să plătească întreaga primă într-o singură. Dar amintiți-vă că mulți asigurători taxa mai mult în total, dacă luați opțiunea rate — astfel de 12 ori plata lunară este mai mare decât prețul unic.

securitate Boost

Posesorii de automobile care fac dificil pentru hoți să fure vehiculului lor de multe ori plăti mai puțin pentru masina de asigurare a acestora. Deci, se potrivesc masina cu un dispozitiv de alarmă, imobilizator și de urmărire aprobat. Dacă aveți o mașină mai scumpă, asigurătorul poate insista să instalați aceste dispozitive ca parte din afacere.

Acesta va ajuta, de asemenea, dacă puteți să vă parcați “off road” peste noapte, de preferință într-un garaj închis sau cel puțin într-o alee.

Pentru mai multe idei despre cum să depășească costul ridicat de asigurare auto pentru șoferii tineri, să profite de economisire a banilor pagina noastră sfaturi.

Îmbunătățiți-vă abilitățile de conducere

Desigur Agenția Driving Standards a Pass Plus este destinat șoferilor recent calificat și acoperă diverse aspecte ale automobilismului care nu sunt acoperite prin testul de actionare standard, inclusiv de noapte și de conducere autostradă. Dacă ați terminat cursul, ai putea câștiga o reducere de până la 35% din costul de asigurare auto pentru șoferii tineri. Puteți găsi mai multe detalii pe pagina noastră de adversari plus asigurare.

Institutul de Posesorii de automobile avansate ruleaza, de asemenea, cursuri de conducere pentru a stimula aptitudinile de conducere și astfel reduce probabilitatea statistică a unui accident.

Adaugă conducătorilor auto cu numele de “

Puteți reduce costurile de tineri asigurare auto sofer prin adăugarea de persoanele în vârstă, cu mai multă experiență pentru politica ta ca șoferilor numele. Acest lucru reduce costurile, deoarece asigurătorul presupune ca masina va fi condus de o parte din timp de către un conducător auto “mai sigură”.

Este esențial, însă, că persoana care conduce masina cel mai mult este listat ca motorul principal cu privire la politica. Șoferii tineri nu ar trebui să fie tentați să caute costurile de asigurare mai mici prin obtinerea unei rude pentru a asigura o masina care se conduce apoi ca principalul motor. Acest lucru este cunoscut sub numele de “fațadă” și contează ca frauda.

Dacă a avut loc în care asigurătorul poate demonstra că fațadă, ar putea refuza să plătească orice pretentii. Avand poate duce, de asemenea, la urmărirea penală și oricine găsit vinovat sau asociate cu crima ar putea găsi că este dificil să obțină acoperire la prețuri accesibile în viitor.

Pentru mai multe informatii despre aceasta, vizitați pagina noastră de asigurare a mașinii numit conducător auto.

Vand masina de asigurare pentru conducătorii auto tineri on-line

Se recomandă să magazin în jurul pentru tinerii quotes șofer de la reînnoire, deoarece asiguratorii nu recompensa loialitatea și nu oferi cele mai bune tarife pentru a clienții existenți, reînnoire lucru în mod automat în fiecare an este o idee rea. Puteți compara asigurare auto pentru șoferii tineri oferite de o gamă largă de societăți de asigurare pe site-ul de comparare a prețurilor lui. E rapid, ușor — și este gratuit.

Este telematica soluția?
În încercarea de a aduce costul de asigurare auto pentru tinerii conducători auto la un nivel mai accesibil, unele companii de asigurări sunt promovarea asigurare cutie neagră — uneori cunoscut sub numele de politici de “asigurare telematică.

Cu acest tip de afacere, masina ta este echipat cu un dispozitiv, probabil în jurul valorii de marimea unui pachet de carti de joc, care înregistrează datele de stilul de conducere, împreună cu detalii privind locul și atunci când conduci. Ați putea fi trimise dispozitivul prin poștă, împreună cu instrucțiuni simple despre cum să-l localizeze în mașina ta.

Asigurătorul este în primul rând interesat de modul în care accelera, frana si ia colțuri. De asemenea, important este distanța pe care conduce, împreună cu drumurile pe care le utilizați și orele de zi și noapte ce călătoriți în mașină.

Dacă emerge din analiza ca un șofer sigur care evită autostrăzi și de conducere pe timp de noapte, puteți vedea o reducere a primei dumneavoastră după o revizuire trei sau șase luni. În cazul în care, totuși, accelera și frâna agresiv, rupe limitele de viteză și de a folosi rute de mare risc, atunci când cazuri de accidente sunt cunoscute a fi ridicat, premium ar putea crește.

Dacă modificați comportamentul de conducere vă puteți îmbunătăți profilul de risc și de a obține primele reduse. Politicile încorpora un “tablou de bord”, online, pe care le puteți accesa pentru a vedea cum se desfășoară împotriva diferiților parametri. Acest lucru vă va oferi o indicație a zonelor care s-ar putea recompensa atenție.

Toate în toate, primele de asigurare cutie neagră diferă de cele de pe o politică convențional în care acestea se bazează pe conducătorii auto comportamentele reale, mai degrabă decât doar statistici. Nu toți șoferii tineri sunt “concurenti băiat”, așa asigurare cutie neagră este vazut ca modul ideal de a dovedi asigurătorilor greșit și să beneficieze de sofer tanar citate mai ieftin de asigurare auto.

. Varsta este un factor foarte important pentru asigurători atunci când vine vorba de calcularea vine quotes, iar atunci când vine vorba de tinerii conducători auto în fiecare an poate face o diferență imensă.

Prin urmare, am finalizat o serie de diferite ghiduri de tineri de asigurare auto șofer, concentrându-se pe costul primelor pentru fiecare grupă de vârstă diferite, în scopul de a vă asigura că sfaturile primite de la noi este la fel de relevant ca posibil:

A devenit ilegal pentru companiile de asigurări să discrimineze pe criterii de gen, care ar trebui să vedeți un capăt la diferența limită de vârstă între primelor de asigurare auto sex masculin și feminin.

Deși aceasta înseamnă că de asigurare auto pentru tinerii conducători auto de sex masculin va fi marginal mai mic decât ar fi fost înainte de modificarea regulament, aceasta nu înseamnă că de asigurare auto pentru tinerii conducători auto de sex feminin vor fi mai scumpe; eventual cu până la 30%.

Daca detineti propria mașină, probabil deja stiti un pic despre asigurarea auto. Este posibil să fi auzit cuvintele deductibile sau premium. Dar, înțelegi cu adevărat diferite părți ale unei polițe de asigurare auto și nu știi cum să alegi cea mai buna acoperire?
Patruzeci și șapte de state cer ca să aveți cel puțin un fel de asigurare auto, asa ca este o idee bună să știe ce legea cere să aveți și ce acoperire suplimentară sau opțional va ajuta să vă protejați în cazul unui accident.
Înainte de a cumpăra de asigurare auto, trebuie să ia în considerare o varietate de factori, inclusiv ce fel de masina ai, dosarul dumneavoastră de conducere și suma de bani pe care sunt dispuși să plătească. Înțelegerea simple bază de asigurare auto va face să vă încrezător că polița de asigurare auto pe care o alegeți va avea grijă de nevoile dvs. în cazul unui accident.
În acest articol, vă vom plimba prin tipurile de acoperire care societățile de asigurare oferă și discuta posibilele nevoi de asigurare. În plus, ne vom uita la ceea ce afectează prețul de asigurare auto, cum să ducă la reducerea costurilor în jos și cum să înțeleagă componente ale politicii dumneavoastră.

Mituri despre asigurare auto„ În România, 1 din 10 de masini are asigurare CASCO. Și asta pentru că de asigurare auto minimă obligatorie este RCA, care este extrem de scump, cum spun șoferii, dar foarte ieftine în cuvintele lui asigurători. […] Mai multe probleme determină faptul că 1 din 10 mașini care se deplasează pe drumurile din țară este fără o asigurare auto valabil. Și se pare că numărul lor este în creștere. “(Sondaj: Cât de mult ai nevoie de un RCA, 14 iunie 2011, 4Tuning.ro).

Acest sondaj a fost realizat cu scopul de a ridica un semnal de alarmă cu privire la atitudinile români în ceea ce privește asigurarea auto. În România, asigurările auto pot fi împărțite în funcție de reglementările legale în: obligatorii sau opționale. Asigurări de răspundere civilă (RCA) este o asigurare auto obligatorie, care include costurile pentru repararea autovehiculului avariat de un terț, sau vătămare corporală a pasagerilor, care rezultă din coliziuni de trafic. Pe de altă parte, CASCO este o asigurare care protejeaza vehiculul din furt sau orice daune poate suferi, indiferent dacă este sau nu conducătorul auto este responsabil pentru asta.

Rezultatele sondajului evidențiază faptul că RCA, chiar dacă aceasta este obligatorie, nu determină anumite persoane pentru a asigura costurile pentru daune materiale în urma unui accident. Ce este și mai interesant este faptul că banii investiți în asigurare auto nu este singurul motiv în determinarea comportamentului consumatorului. În acest caz, care ar putea fi motivele adiacente care fac majoritatea oamenilor nu să încheie o asigurare auto, fie obligatorie sau opțională?
Cel mai adesea, este dezvăluit faptul că decizia unei persoane de a cumpăra o asigurare auto (ca în cazul asigurărilor de viață și asigurare case) este influențată de unele informații din surse apropiate, cum ar fi de familie, rude sau cunoștințe. Uneori, aceste informații are un caracter nefondat și se bazează pe ceea ce noi numim mituri. În cele ce urmează, vom afișa cele mai comune mituri despre asigurările auto.
1. asigurare primele de asigurare taxa de companiescan bazate exclusiv pe parametrii lor de politică
Există oameni care cred că asiguratorii pot percepe taxe și poate determina valoarea primelor de asigurare auto bazate exclusiv pe propria politică. Acest aviz este atât de falsă, deoarece există entități guvernamentale care monitorizează modalitățile de creare a produselor de asigurare auto si servicii — Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). De fapt, societățile de asigurare și de reasigurare, precum și societățile de brokeraj stabilite primele lor și a valorilor asigurate politicilor de automobile, în conformitate cu ASF și sub monitorizarea expresă.
2. Asigurări de răspundere civilă este suficientă pentru masina personala
Acest mit preia comparația dintre asigurarea auto obligatorie și cea facultativă.RCA, CASCO respectiv sunt două forme complementare de asigurare. Asigurări de răspundere civilă, prin definiție, prevede costurile pentru toți proprietarii de vehicule pentru a acoperi daune către terți, precum și CASCO completează acest lucru prin asigurarea propria lor mașină în caz de accident. Astfel, atunci când achiziționează un automobil este recomandabil ca, în plus față de asigurarea auto obligatorie pentru a obține, de asemenea, asigurarea auto facultativă, în scopul de a proteja investiția.
3. Cel mai ieftin mod de protecție masina ta este asigurarea obligatorie
În România, RCA acoperă numai daunele terțe părți, dar ceea ce este protejarea mașina de conducătorul auto este asigurarea facultativă. De exemplu, în cazul unui eveniment nefericit — accident rutier în care ambele masini implicate au fost avariate, RCA auto va acoperi doar daunele de vehicul la persoana a treia și a costurilor pentru repararea vehiculului propriu va fi din propriul buzunar. Astfel, în funcție de evaluarea costurilor, reparații auto poate costa mai mult decât plata primelor de asigurare obligatorie și cea facultativă. Din acest motiv, RCA nu este cel mai ieftin mod de a asigura costurile unui accident de mașină.
4. masinile vechi sunt mai ieftine pentru a asigura decât cele noi
În România, prețul este un factor important în achiziționarea unei asigurări auto. Potrivit longevitatea unei mașini, costul primelor de asigurare se calculează pe baza unui număr de caracteristici. Vârsta, kilometrajul anual și profilul conducătorului auto sunt factori care influențează primele politicilor auto. Ce se observă că, în conformitate cu acest mit, oameni care au masini mai vechi tind să cumpere doar asigurarea obligatorie a proteja părțile terțe, care pentru moment pare a fi un mod profitabil (ieftin). Dar atunci când are loc un accident cu pagube totale pe propria masina, la achiziționarea unui automobil nou depășește mod mai plata primelor de asigurare CASCO o.
5. culoarea masinii influențează prima de asigurare auto a
Există manypeople care cred că aspectul de culoare a unei mașini este un factor important în stabilirea primelor de asigurare auto. În unele studii internaționale sa observat că mai mult de 44% din tinerii respondenți au considerat că mașinile roșii au prime de asigurare mai mari, în timp ce 23% din persoanele în vârstă spun că gama de culori este un factor important în determinarea plata primelor de asigurare. Această idee poate fi generat prin asocierea imaginii roșu masini sport, care sunt cunoscute pentru puterea de motoarele lor și prețurile exclusive. Dar realitatea diferă de la această ipoteză: societatile de asigurare si societatile de brokeraj de asigurări nu iau în considerare culoarea autovehiculului la elaborarea analiza financiară. Ei sunt interesați de modelul masinii, anul de fabricatie, dimensiunea și puterea motorului, etc …
Aceste mituri au o influență importantă în mod negativ asupra mentalității românilor atunci când aleg de asigurare auto.Compania Kunden Broker de Asigurare SRL a încercat să expune publicului care sunt cele mai importante realități atunci când achiziționează o asigurare auto, fie obligatorie sau voluntară. Proprietarul unei mașini în România trebuie să vizeze un tip de asigurare care este eficientă în termeni de costuri și beneficii și să includă acoperirea care se potrivește nevoilor tuturor.

Un ciudat daune grindină parbriz sau poate cineva a decis să se plimbe de-a lungul strada ta tastarea masini. Daca iti cumperi doar o acoperire răspundere pentru dumneavoastră de asigurare auto, ai putea avea să plătească pentru aceste daune tine.

Dacă adăugați o acoperire cuprinzătoare facultativ la politica dvs., ați putea fi acoperit pentru deteriorarea masina ta nu sunt cauzate de o coliziune — până la limitele politicii dumneavoastră. Deteriorarea vehicul pentru epave tine provoca sunt acoperite de acoperire opțiune coliziune.

În timp ce aceste reportaje sunt opționale în ceea ce privește legea este în cauză, acestea sunt de multe ori cerute de creditor dumneavoastră. Asta nu e un lucru rău: În 2013, cererea de mediu asigurare completă masina a fost 1621 dolari, în timp ce cererea medie de coliziune adăugat până la 3.144 dolari, potrivit Institutului de Informații Asigurări. Tu ar trebui să ia în considerare achiziționarea acestor suplimente pentru a evita plata de daune neașteptate în viitor.

Asigurarea RCA auto este un produs cu șase reportaje distincte.

Să ne uităm la ele aici:

Vătămare corporală Răspundere — Acest plătește medicale și alte cheltuieli ale acestor persoane rănite sau chiar ucise în accidente voi provoca. Acest lucru este cerut de majoritatea statelor, de obicei, cu o acoperire de minim de 15.000 de dolari pentru orice persoană implicată într-un accident cu tine și nu mai mult de 30.000 de dolari pentru toate persoanele din accident.
Imobiliare, daunele — Acest acoperă daunele masina ta cauze de proprietate. De obicei, asta e altă mașină sau mașini implicate în accident, dar se acoperă, de asemenea daune faci la orice obiect te-a lovit; garaje, cladiri, corpurile de iluminat, garduri, indiferent de. Acest lucru este, de asemenea, necesară în cele mai multe state, de obicei, cu o acoperire de minim de 5.000 de dolari.
Coliziune — Acest lucru este pentru daune de făcut pentru masina ta atunci când se ciocnește cu alte vehicule (vina ta) sau alte obiecte (din nou, vina ta).
Cuprinzătoare — Aceasta acoperă daune la masina ta care rezultă din altceva decât o coliziune cu un alt vehicul. De exemplu, daunele cauzate de vandali sau de un copac de vânt lovit masina ta. De asemenea, include o acoperire pentru furt.
Plăți medicale — Acest plateste cheltuielile medicale, și chiar funerare, pentru tine, precum și membrii familiei dumneavoastră și a pasagerilor din masina ta dacă este implicată într-o coliziune, indiferent de care a provocat accidentul. De asemenea, vă oferă ca un pieton, dacă un vehicul te lovește.
Negarantata / Underinsured Șoferul — Acest plateste pentru leziuni la tine și, în unele politici, deteriorarea masina ta dacă sunteți lovit de un șofer care nu are asigurare — sau de cineva care nu are suficient asigurare pentru a acoperi pierderile. În cele mai multe state, mai mult de 10% din șoferii nu au nici o asigurare rca. În unele state, cât mai multe trei din 10 conducători auto nu au acoperire.
Mulți dintre cei care au asigurare nu au suficient pentru a acoperi daunele și rănile care ar duce la o coliziune majoră. Dacă nu aveți această acoperire, care este adesea menționată ca UM / UIM, luați un risc. UM / UIM prevede, de asemenea, o acoperire pentru orice leziuni tine suferi daca sunteti lovit în timp ce mersul pe jos sau mersul pe bicicletă de către un conducător auto cu asigurare inadecvate sau nu.


Originally published at rcaautoieftina.tumblr.com.

Like what you read? Give Alina Para a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.