Cumpara produse marca GUESS din cele mai bune magazine online din Romania. Reduceri MAXIME garantate, haine originale si garantie pe produse. Vezi mai jos magazinele oficiale marca GUESS!

Fratii Marciano au fost crescuti în sudul Franței, o regiune care cultiva pasiunea franceza asupra stilului si designului. Combinand spiritul din America de Vest, cu o sensibilitate europeană au creat GUESS ?, Inc.

In timpul anilor 1970, designul vestimentar nu era prea dezvoltat. Oamenii considerau denimul că era invechit și blugi erau cu greu considerati o declarație a modei. Fratii Marciano au schimbat asta pentru totdeauna. Designul lor era atemporal, senzual , puternic si chic. Abordarea Guess a fost una proaspătă și a stabilit standardul pentru viitorul denimului in fashion.

Initial, retailerii au privit GUESS cu scepticism. Cumpărătorii, nu erau interesați de denim; dar frații Marciano cu instinctele infailibile și persistența au reusit. Bloomingdale în cele din urmă a fost de acord să vândă două duzini de perechi de 3-zip Marilyn Jean ca o favoare a fraților Marciano. În câteva ore, întregul stoc a fost vândut.

Astăzi, GUESS Romania este una dintre mărcile cele mai recunoscute din lume. Cunoscuta pentru calitate, stil trendsetting și creativitatea de marketing, Compania proiectează și comercializează o colecție de lider stil de viață de îmbrăcăminte casual si accesorii pentru femei, bărbați, copii.

Guess continuă să fie ghidat de cei doi frati Marciano: Maurice si Paul. Co-președinte și co-Chief Executive Officer, Maurice Marciano, a supravegheat direcția de design al companiei și a condus expansiunea spirituala și semnificativă din anul 1982. Co-presedinte si co-Chief Executive Officer, Paul Marciano, este creditat cu viziunea din spatele imaginii GUESS și este responsabil pentru crearea unora dintre imaginile cele mai inovatoare din istoria publicității.

Pe masura ce progreseaza in secolul 21, GUESS? continuă să conteste standardele sale deja ridicate să rămână o forță artistică în lumea modei.

Cumpara produse Guess Romania la cele mai bune preturi. Magazinele online partenere te asteapta cu produse 100% originale si de inalta calitate. Profita de reduceri si ofertele Guess Romania online.

Guess — posete si jeansi

Guess este o linie de îmbrăcăminte foarte populară nu numai în țara sa de origine a Statelor Unite, ci și în întreaga lume. Compania folosește semnul său distinctiv de întrebare ca o emblemă, plasată într-un triunghi inversat.

Acest nume și brand au fost susținute de-a lungul anilor de o campanie de publicitate sexuală caracteristică. Cu fotografii pline de culoare și fotografii alb-negru, campania a inclus modele de celebritate precum Drew Barrymore, Claudia Schiffer, Paris Hilton și Anna Nicole Smith. Folosind în mod constant fotografia gustoasă și tocmai exigentă, marca a făcut pentru ea însăși o sensibilitate unică în domeniul publicității și marketingului.

Compania a fost fondată de cei patru frați Marciano: Maurice, Georges, Armand și Paul. Născut în Algeria, se crede că Marcianos a crescut în sudul Franței, influențând în principal stilul și cultura regiunii. În 1977, frații s-au mutat în California, iar în 1981 a fost fondată Compania Guess. (Capitalul fraților a fost efectiv furnizat de familia Nakash, care deține imperiul de denim.

Inițial, multe magazine au fost ezitare să poarte blugi denim companiei (care au fost, în mod caracteristic, “spălate de piatră”). Totuși, în luna decembrie a aceluiași an, Georges Marciano a reușit să-l convingă pe Bloomingdale să poarte douăzeci și patru de perechi, care s-au vândut rapid. De-a lungul anilor, Guess a răsturnat câteva locuri dure pentru a-și atinge poziția actuală pe piață ca fiind unul dintre cei mai importanți jucători din industria modei. Cunoscută pentru calitate, stil și atitudine, compania continuă să producă articole de îmbrăcăminte care sunt foarte apreciate și în căutare la nivel mondial.

Compania are linii de îmbrăcăminte atât pentru adulți cât și pentru copii, cunoscută sub numele de Baby Guess. În 2004, marca a fost extinsă și pentru a include o linie de îmbrăcăminte și accesorii de lux, cunoscută sub numele de Marciano. Marciano oferă o selecție mai ridicată de articole la modă pentru femei. În 2005, compania a început, de asemenea, să producă arome și parfumuri proprii și a introdus noile parfumuri Guess Gold pentru femei și Guess Suede for Men în 2006.

Eticheta este, de asemenea, cunoscută pentru accesoriile sale elegante, unele dintre cele mai distinctive fiind ceasurile lor high-end. Curelele, portofelele și altele asemenea sunt elemente populare care sunt oferite. Aceasta este una dintre cele mai populare branduri și actori majori în industria modei moderne.