GUESS Romania — magazine online

Intra si afla reducerile de azi!

->> Magazin 1 — reduceri de pana la 35% <<-

->> Magazin 2 — reduceri de pana la 40% <<-

->> Magazin 3 — reduceri de pana la 45% <<-


Cumpara produse marca GUESS din cele mai bune magazine online din Romania. Reduceri MAXIME garantate, haine originale si garantie pe produse. Vezi mai jos magazinele oficiale marca GUESS!

Fratii Marciano au fost crescuti în sudul Franței, o regiune care cultiva pasiunea franceza asupra stilului si designului. Combinand spiritul din America de Vest, cu o sensibilitate europeană au creat GUESS ?, Inc.

In timpul anilor 1970, designul vestimentar nu era prea dezvoltat. Oamenii considerau denimul că era invechit și blugi erau cu greu considerati o declarație a modei. Fratii Marciano au schimbat asta pentru totdeauna. Designul lor era atemporal, senzual , puternic si chic. Abordarea Guess a fost una proaspătă și a stabilit standardul pentru viitorul denimului in fashion.

Initial, retailerii au privit GUESS cu scepticism. Cumpărătorii, nu erau interesați de denim; dar frații Marciano cu instinctele infailibile și persistența au reusit. Bloomingdale în cele din urmă a fost de acord să vândă două duzini de perechi de 3-zip Marilyn Jean ca o favoare a fraților Marciano. În câteva ore, întregul stoc a fost vândut.

Astăzi, GUESS Romania este una dintre mărcile cele mai recunoscute din lume. Cunoscuta pentru calitate, stil trendsetting și creativitatea de marketing, Compania proiectează și comercializează o colecție de lider stil de viață de îmbrăcăminte casual si accesorii pentru femei, bărbați, copii.

Guess continuă să fie ghidat de cei doi frati Marciano: Maurice si Paul. Co-președinte și co-Chief Executive Officer, Maurice Marciano, a supravegheat direcția de design al companiei și a condus expansiunea spirituala și semnificativă din anul 1982. Co-presedinte si co-Chief Executive Officer, Paul Marciano, este creditat cu viziunea din spatele imaginii GUESS și este responsabil pentru crearea unora dintre imaginile cele mai inovatoare din istoria publicității.

Pe masura ce progreseaza in secolul 21, GUESS? continuă să conteste standardele sale deja ridicate să rămână o forță artistică în lumea modei.

Cumpara produse Guess din Romania la cele mai bune preturi. Magazinele online partenere te asteapta cu produse 100% originale si de inalta calitate. Profita de reduceri si ofertele Guess Romania online.

Like what you read? Give Produse Preturi Reviewuri a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.