Adidasi Puma online in Romania

Intra si afla reducerile de azi!

->> Magazin 1 — reduceri chiar de pana la 35% <<-

->> Magazin 2 — reduceri chiar de pana la 40% <<-

->> Magazin 3 — reduceri chiar de pana la 45% <<-

Istoria brandului Puma

Nu ați fi ghicit niciodată, dar istoria companiei Puma de pantofi este una dramatică care implică război mondial, glorie olimpică și lupte frățești. Compania a început destul de umil. Rudolph și Adolf (Adi) Dassler, doi frați din Herzogenaurach, Bavaria, a crescut cu un tată care a lucrat într-o fabrică de încălțăminte și o mamă care a condus o mică afacere de spălătorie. Rudolph la părăsit pe fratele său mai mic pentru a lupta în primul război mondial. În cele din urmă sa întors la Herzogenaurach în 1924, unde și-a început propria companie de încălțăminte cu Adi, numită Fabrica de încălțăminte Dassler Brothers. Aceasta a fost prima încarnare a ceea ce ar deveni pantofi Puma. Frații au fugit din fabrică din afacerile spălării mamei lor. Se spune că folosesc o bicicletă staționară pentru a genera energie pentru a-și folosi echipamentul.

În 1936, Adi a decis să conducă o țară în satul olimpic. Avea o valiză plină de vârfuri și un plan simplu: să-l convingă pe spionarul american Jesse Owens să poarte spikele lui Dassler Brothers în timpul cursei. Adi a avut succes, iar după ce Owens a câștigat patru medalii de aur, în vara anului, pantofii de atletism ai lui Dassler Brothers erau la nivel global solicitanți.

Din nefericire, cel de-al doilea război mondial se afla chiar la colț. Ambii frați s-au alăturat partidului nazist, dar într-un anumit moment în timpul războiului au avut o cădere. Faptele nu sunt foarte clare, dar împărțirea dintre cei doi frați poate avea ceva de a face cu diferitele lor puncte de vedere politice, sau credința lui Rudolph că el a fost dus la americani de către fratele său.

Rezultatul a fost că, după al doilea război mondial, frații au împărțit afacerea. Adi a fondat compania adidas (de la Adi Dassler), iar Rudolph a preluat o companie pe care a numit-o Ruda (de la Rudolph Dassler). Ruda a fost mai târziu botezat Puma, ca pantera sud-americană.

Discuția dintre cei doi frați a continuat, deoarece fiecare companie a luptat pentru sponsorizarea diferiților sportivi. Într-o tranzacție de afaceri memorabilă, sprinterul german Armin Hary a fost de acord să poarte Pumas la Jocurile Olimpice de vară din anii 1960 pentru o taxă considerabilă. El a decis să nu poarte adidas (pe care îl purtase înainte) după ce adidas a refuzat să plătească sprinterului că purta pantofii. Hary îl purta pe Pumas în timpul liniei de 100 de metri și era victorios. Dar a apărut la ceremonia de medalie într-o pereche de adidas. Sprinterul spera sa fie platit de ambele companii, dar Adi a fost atat de furios incat a refuzat sa aiba nimic de-a face cu Hary pentru restul carierei lui Hary.

Afacerile celor doi frați au un succes extraordinar. Din păcate, nu s-au împăcat niciodată. Sunt îngropați în capetele opuse ale aceluiași cimitir.

De ce sunt atat de placuti adidasii Puma

Cu atât de multe soiuri disponibile în pantofi, pantofii adidași sunt încă bogați și celebri în industria încălțămintei. Acum sunt mai mult decât suficiente pentru activitățile de jogging. Acestea pot fi folosite pentru îmbrăcăminte obișnuită atunci când vă aflați în căutarea unor comisioane, sporturi de agrement sau antrenamente serioase de fitness. Indiferent dacă alergați, jogging, lifting, jucând tenis sau luând cursuri de aerobic, acestea sunt perfecte pentru fiecare activitate. În prezent, există atât de multe nume de mărci care oferă versiunea lor de stradă, confortabile sau orice detaliu pe care îl căutați pentru un tip de tenis. Printre aceste branduri de top, pantofii adidasi Puma au aceeasi grija sa ofere un confort si un stil deosebit.

Când vine vorba de îmbinarea modei cu sportul, pantofii puma se așteaptă să fie cel mai de succes și mai ușor de recunoscut. În consecință, veți vedea numeroase vedete sportive și sportivi celebri care fac sport atât pe teren cât și pe teren. Puma este liderul brandurilor majorității echipelor de fotbal. PUMA este legată de multe echipe de fotbal de top din lume. Celelalte pantofi celebre ale PUMA includ pantofi destinați sportului, cum ar fi alergarea, baschetul și, cel mai important, fotbalul. Ei sunt, de asemenea, sponsori principali ai echipelor de Formula 1 precum Ferrari și BMW și au lansat seria de îmbrăcăminte PUMA — Ferrari și PUMA — BMW. Cu toate acestea, majoritatea persoanelor care nu au nici un interes în sport sau la atletism preferă în continuare pantofii și pantofii puma doar pentru că arată elegant și confortabil.

În afară de fotbal și fotbal, produsele de pantofi puma sunt, de asemenea, populare în industria de sport, motociclete, BMX, golf și navigație. Acum, adidașii puma sunt disponibili în varietatea și stilul pe care le puteți alege în funcție de preferințele dumneavoastră. Soiul este atat de mare in pantofii puma incat pantofii adidativi pot fi luati din sala de gimnastica la o noapte in oras, atata timp cat stii sa le purtati. Puteți, de asemenea, să le amestecați și să le potriviți cu blugi albastri sau cu o pereche de cargi verde kaki. S-ar putea să aveți dificultăți în găsirea unei mari selecții de pantofi Puma în magazinele locale, dar este posibil să încercați câteva perechi diferite pentru a vedea ce dimensiune se simte cel mai bine.

Dacă sunteți în căutarea pentru o bucată bună de pantofi puma care nu este numai elegant și la modă, dar oferă, de asemenea, un confort maxim, apoi du-te direct la magazinele de pantofi online pantofi. Pe aceste magazine puteți găsi o mare varietate de pantofi pentru cizme. În plus, în aceste magazine, puteți găsi o mulțime de oferte minunate pe multe stiluri de adidași Puma. Aveți posibilitatea să selectați adidașii cu un amestec îndrăzneț de culori, adidas, de înaltă calitate, cu un înveliș de înaltă lucioasă, cu stil și dimensiuni diferite. Pentru a termina cu, adidașii Puma au timbrul pentru a satisface orice nevoie.

Welcome to a place where words matter. On Medium, smart voices and original ideas take center stage - with no ads in sight. Watch
Follow all the topics you care about, and we’ll deliver the best stories for you to your homepage and inbox. Explore
Get unlimited access to the best stories on Medium — and support writers while you’re at it. Just $5/month. Upgrade