Alege produsele marca Tommy Hilfiger din magazinele online din Romania si te bucuri de calitate premium la preturi excelente. Vezi mai jos magazinele ce vand produse ORIGINALE Tommy Hilfiger in Romania.

Dacă vedeți un logo dreptunghiular care vine cu culorile albastru, roșu și alb, atunci cu siguranță va uitati la logo-ul oficial al magnatului modei, cunoscut sub numele Tommy Hilfiger. A fost de fapt în anii ’90, când Tommy Hilfiger a inceput sa faca runde in scena modei urbane. Cu toate acestea, a fost la sfârșitul anilor ’60 când Hilfiger sa aventurat in arena modei.

Prima afacere de vânzare cu amănuntul fondata vreodată de Hilfiger a fost în anul 1969, în nordul statului New York. In ultima parte a anilor ’70, Tommy Hilfiger a mutat afacerea in The Big Apple. Aici fost locul unde Hilfiger a gasit suport financiar pentru a începe ceea ce este acum este cunoscut sub numele de Tommy Hilfiger.

Prima colectie semnata vreodata, care a fost lansata de Hilfiger, s-a intamplat în 1984, si care era compusa din articole sportive și blugi pentru bărbați. Nu a durat mult timp pentru Tommy Hilfiger să realizeze că există o mare oportunitate pe care urmarea s-o prinda odată cu extinderea liniei sale de produse. În mijlocul anilor ’90, el sa aventurat apoi în tot de inseamna moda pentru femei. A inceput sa creeze si sa vanda de asemenea si ochelari, bijuterii, parfumuri, și chiar și produse pentru casa. Cel mai mare atuu al creatiilor Tommy Hilfiger nu se referă la stil la toate pentru că, dacă te-ai uita la logo-ul lui care este simplist, iti poti da seama usor ca se urmarea aceeasi simplitate si in produsele brandului. Tommy Hilfiger a fost un geniu al marketingului, folosindu-se de acesta pentru a construi un brand premium in jurul lui si astfel s-a pozitionat rapid in partea de sus a pietei de fashion.

Foarte multi magnati ai modei il vad pe Tommy Hilfiger ca pe un nou Ralph Lauren, pentru ca povestile lor de succes se aseama in mare parte foarte mult. Cu toate acestea insa,omul Tommy Hilfiger si-a creat o identitate bine stabilita in moda.Chiar si acum produsele Hilfiger pastreaza linia simplu și casual pentru mai toate tipurile de produse pe care le vand.

Ideologia Tommy Hilfiger a fost întotdeauna să ofere designului clasic, modelelor istorice populare, un aspect modern și proaspăt, iar modul său de a face acest lucru este ceea ce a ajutat la creșterea mărcii la scară globală, și a devenit identificată ca o marcă de îmbrăcăminte inspirată tradițional american. De-a lungul anilor, în anii ’90 a folosit de vedetele din muzică precum Britney Spears și Lenny Kravitz care i-a ajutat să devină pionierii industriei.

Pantofii Tommy Hilfiger

Pantofii Tommy Hilfiger pentru bărbați rămân un favorit clasic pentru bărbatul contemporan. Pantofii Tommy oferă fiecărui bărbat posibilitatea de a reflecta stilul și personalitatea sa unică.

Ai de gând să mergi pentru o vacanță în Bahamas sau Hawaii? Dacă sunteți în căutarea pentru ceva casual de a purta de la Hilfiger stabil de cumpărare o pereche de flip-flops. Camuflajele Camden și Heralo sunt cele mai populare branduri pentru bărbați. Ele sunt atractive și ușor de purtat. Acestea vă permit să vă respirați picioarele și să rămâneți perfecți pentru o zi de distracție și emoție pe nisipurile de plajă.

Căutați pantofi pe care să puteți purta la birou? Există pantofi de înaltă calitate Tommy care sunt disponibile în culori interesante, cum ar fi roșu și albastru deschis. Pantofii Tommy Hilfiger pentru bărbați sunt rafinate și vin în desene bine realizate. Deci, dacă alegerea dvs. este o pereche de pantofi din piele moale sau piele moale neabsorbită în mată elegantă, cu siguranță vă veți distinge în stil și eleganță. Dacă purtați pantofi de la Hilfiger, oamenii ar privi mereu în direcția voastră, în special sexul opus.

Linia de încălțăminte Hilfiger include și adidații. Aceste pantofi arata grozav pe pantaloni kaki. Puteți cumpăra o pereche de adidași Tommy Hilfiger Falo pentru a merge cu îmbrăcămintea dvs. obișnuită. Unii oameni poartă chiar și aceste adidași cu un costum. Adidații Falo sunt fabricați din material de piele de înaltă calitate și au tălpi groase de cauciuc. În plus, ele vin cu un plus de umplutură pentru un plus de confort.

Datorită popularității încălțămintei Tommy Hilfiger, există numeroase imitații în întreaga lume. Asigurați-vă că vă cheltuiți doar pe pantofi autentici. Dacă doriți să vedeți un fals, căutați întotdeauna logo-ul. Logo-ul Hilfiger este alcătuit din 2 bare albastre, amplasate în partea superioară și inferioară a pantofului. Există bara roșie din partea dreaptă și bara albă din partea stângă. O pereche falsă de pantofi Hilfiger este cu greu supusă procesului complicat de a crea o siglă exactă ca originalul.

În al doilea rând, există întotdeauna probabilitatea unei greșeli a numelui „Tommy Hilfiger”. Acesta este un indiciu clar că nu sunteți pe cale să cumpărați o pereche autentică de pantofi de designer. În al treilea rând, verificați materialul încălțămintei. Pantofii Tommy sunt fabricați din materiale de înaltă calitate. Pantofii false sunt fabricați din materiale sintetice ieftine. Cusutul unei perechi false de pantofi de designer Hilfiger nu vine niciodată în cusături netede.

Genți de mână Tommy Hilfiger

Gențile de mână Tommy Hilfiger sunt disponibile în mai multe dimensiuni, stiluri, modele, modele și forme diferite. Aceste genți de mână pot fi folosite pentru diferite ocazii și evenimente. În acest articol, voi discuta despre unele dintre cele mai populare portofele și genți de mână disponibile; aceasta va ușura căutarea.

Portofele din argint și negru

Ideal pentru ocazii formale, cum ar fi nunți, angajări, evenimente corporative și aniversări, aceste pungi sunt disponibile într-o mare varietate de culori (atât în ​​nuanțe întunecate, cât și în lumină). Cu toate acestea, portofelele de ambreiaj argintiu și negru sunt cele mai trendy alegeri. Aceste culori merg cu aproape toate culorile.

Genți de mână pe plajă bluestă colorată

Cea mai bună utilizare în vară, genele de plajă colorate la culoare sunt disponibile în dimensiuni mari. Disponibile în culori strălucitoare, cum ar fi roșu, portocaliu și galben, le puteți găsi chiar și în amprentele de flori și animale. Acestea sunt fabricate din țesături și din piele. Mânerul diferă în mărime și chiar în material. Mânerele acestor poșete sunt fabricate din materiale precum lemn, paie, piele și țesături.

Colectia Bags

Destul de mari pentru a vă adăposti dosarele și cărțile, aceste pungi de colegiu sunt spațioase, dar în același timp foarte elegante. Ele adaugă eleganță întregii personalități. Majoritatea acestor pungi sunt fabricate din țesături și sunt disponibile în culori decente, cum ar fi alb-negru și albastru.

Portofele pentru umăr

Mergând la cumpărături? Încercați o gamă largă de pungi cu umăr transversal. Disponibile în gamă largă de culori, dimensiuni, forme și materiale, acestea sunt cele mai potrivite pentru a fi utilizate pentru ocazii informale.

Dacă doriți să purtați ceva împotriva pielii, care este lumină, proaspătă și sportivă, atunci Tommy Hilfiger se potrivește cu siguranță facturii. Hilfiger este o icoana de moda americana care a gasit succesul tinerilor, datorita spiritului antreprenorial si pastrand degetul pe pulsul celor mai recente tendinte. De la prima sa incursiune cu acest parfum din industria parfumurilor din 1995, acum are peste 35 de mirosuri comercializate.

A fost comercializată pentru bărbații din Imperiul de parfumuri al lui Hilfiger, dar acest colonie a găsit și niște adepți feminini. În parteneriat cu parfumerii Annie Buzantian și Alberto Morillas, acest parfum este destul de masculin, dar unele dintre notele de arome fac apel la doamne și se amestecă bine cu chimia corpului unei femei. Acest miros de șold, urban și inteligent este un plus excelent în timpul zilei pentru îngrijirea zilnică, în special în lunile calde de vară.

Minunatele miresme de parfum si apa de toaleta

Primul dvs. ras de Tommy Hilfiger va invoca viziuni de câmpuri de levănțică împreună cu grapefruit citrusic curat, care se întărește cu menta rece și bergamot picant. Adăugând la această complexitate sunt notele de mijloc ale cranberries tangy, trandafir tradițional și snappy, suculente suc de granny smith. Pe măsură ce acest parfum masculin va rămâne pe piele, veți descoperi notele care stau la baza acestei colonii. Ambra de pământ se amestecă bine cu verdeață de cactus și cu floare proaspătă și curată de bumbac.

Mentarea invocării

Notele de top lavandă par aproape romantice, împreună cu notele de trandafir de mijloc. Cu toate acestea, merele de bunicuță și menta răcoroasă fac din acest farmec înapoi de la marginea romantismului. Tanginea picantă a cranberries și chihlimbar lovi cu piciorul factorul fierbinte și de șold în timp ce floarea de grapefruit și bumbac domnește în acest parfum pentru a face un parfum excelent, indiferent dacă sunteți balansoar pantaloni gangster pungă sau împodobirea khakis și un tricou polo.

În timp ce nu este tradițional în nici un sens, acest parfum pentru bărbați este un miros pe care mulți bărbați îl gravitează în urma încercării altora. Există doar ceva despre asta care este reconfortant și totuși vă ajută să mențineți acea margine. Și vestea bună este că, după peste un deceniu, acest parfum este încă disponibil pentru cumpărare. Puteți să vă petreceți câțiva bani câștigați pentru magazinul de magazine, dar de ce ar trebui să faceți asta? Cumpărați parfumurile online ca acest parfum de designer și economisiți niște bani. Nu veți fi percepuți doar ca tineri, soldați și care se întâmplă cu Tommy Hilfiger din, dar și inteligenți.

Marca Tommy Hilfiger rămâne una dintre cele mai puternice de pe piață, pe care o puteti gasi si in Romania in magazinele online amintite mai sus. Shopping placut!

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store