Purpose Way heeft een plek!

Na de succesvolle Purpose Day 2018 in Rotterdam, organiseren we uiteraard opnieuw een Purpose Day in 2019. In Rotterdam, want daar hebben we ons hart verpand. We hebben al heel veel mooie plannen en sprekers. Binnenkort meer daar over.

Omdat we na het succes van Purpose Day 2018 hebben gezien dat er bij bedrijven en organisaties ook en juist behoefte is aan hoe het idee purpose in te zetten, hebben we onze naam veranderd in Purpose Way.

Purpose Way organiseert dit jaar 15 november Purpose Day 2019 in Rotterdam en 21 juni in Berlijn en mogelijk gaan we ook naar Gent!

Maar we gaan veel meer doen dan dat! We gaan ook kleinere events dit jaar organiseren onder de naam Purpose Think. Lezingen, bijwonen bij opnamen van podcasts, workshops, tafelgesprekken.

Met een aantal specialisten gaan we ook bedrijven in beweging zetten naar en met hun purpose en dat doen we dan onder de naam Purpose Do.

En we willen een eigen fonds van boeken (met podcasts en films) gaan maken, en ja, dat is dan Purpose Books.

Je leest het, er komt veel Purpose Way jouw kant op.

Om dat allemaal letterlijk een plek te geven, zijn we blij en trots om hier te vertellen dat we vanaf 1 juni in het nieuwe pand van ondernemer Martin Schuurman intrekken. Martin gaat met zijn LaatBloeien daar organisaties en bedrijven samenbrengen die impact nastreven. Precies de plek waar wij ook willen zijn.

Op ons aanstaande adres Hofplein 19 in hartje Rotterdam, willen we je dolgraag ontmoeten in het werkcafé, tijdens opnames van een podcast, of tijdens een van onze events. Een geweldige plek waar Purpose Way op een bijzondere manier kan bloeien en groeien, waar jij voortdurend deelgenoot van kan zijn.

We zien je vanaf juni 2019 graag en vaak op Hofplein 19!

Ralph Zebregs, Kees Klomp, Joey Vermijs, Ron van Es