„Băiatul” care face campanii Google Adwords vs Agentie PPC certificata Google

Daca ai avea de ales intre o agentie PPC certificata Google si un baiat care face campanii PPC, ce ai alege? Sau altfel spus, ai lasa promovarea online pentru cineva care o realizeaza dupa ureche sau ai apela la serviciile personalizate pe care ti le poate furniza o agentie PPC certificata Google Adwords?

Ce iti ofera o agentie PPC in comparatie cu:

  • o ruda care a terminat facultatea de informatica / cibernetica / marketing si comunicare,
  • o fata care vine de la studii realizate in strainatate despre promovarea online,
  • un vecin de blog,
  • sau vestitul “baiat?”

Vestitul “baiat” face de toate — webdesign, optimizare SEO, campanii PPC si Facebook Ads, etc. Iti cere maxim 300 de euro pe luna si fiind carismatic, te face sa ajungi la concluzia ca esti cel mai norocos si ca afacerea ta va iesi castigatoare cu investitii minime.

Insa, mecanismul de functionare al unei agentii PPC certificata Google Adwords este exact invers. Mai intai este intrebat de obiectivele businessului tau si de ce rezultate doresti sa obtii cu site-ul afacerii tale.

O agentie de internet marketing va indentifica metodele optime prin care sa-ti creasca vanzarile si prezenta in mediul online, iti va prezenta o serie de recomandari pentru imbunatatirea strategiei de promovare online, te ajuta sa atingi rezultatele dorite si cel mai important, va construi o relatie pe termen lung cu tine si afacerea ta!

Specialistii agentiei re7consulting stiu ca atunci cand sunt contactati pentru realizarea unui site de catre un antreprenor sau manager, acesta este de fapt interesat de ceea ce poate sa realizeze cu respectivul site si care sunt obiectivele de business pe care le poate indeplini un site pentru afacerea lui.

Orice afacere, indiferent cat este de noua sau veche pe piata din Romania si indiferent de numarul de clienti, va avea mereu nevoie de si mai multi clienti, de un canal nou de comunicare online, un brand in mediul online si pe termen lung sa devina prima optiune a consumatorilor.

Intr-o agentie de internet marketing, pe langa dezvoltatorii web, mai sunt pe putin alti 10 specialisti care contribuie la realizarea site-ului tau: grafician, programator, project manager, tehnician, specialist SEO, specialist Google Adwords, specialist Social Media, copywriter, content writer, etc.

O singura persoana, oricat de buna ar fi aceasta intr-un anumit aspect al promovarii online, nu poate realiza munca a unei echipe complete de specialisti in marketing online, promovare online si optimizare SEO.

Recomandarea zilei: Alege o agentie certificata Google care face mediul online-ul să lucreze pentru afacerea ta!

O agentie iti poate oferi servicii complete: administrare, branding, newslettere, o strategie de content marketing pentru blog, campanii Facebook sau Google Adwords.