Reform Act söker digital produktionsledare

Människor vill engagera sig. Reform Act ser till att det händer. Vi är byrån som utmanar, överraskar och skapar resultat. Våra kunder är till största delen organisationer — vi har just nu uppdrag för Rädda Barnen, IOGT-NTO-rörelsen, Hjärnfonden, STF och Amnesty. Reform Act är en byrå som vågar stå för sina värderingar. Vi är öppna med vilken värld vi kämpar för — och vi jobbar bara med kunder som delar våra värderingar.

Vi söker nu ännu en erfaren och driven digital produktionsledare som kan hjälpa våra kunder att lyckas ännu bättre i sina uppdrag.

Som digital produktionsledare hjälper du oss att styra upp produktion och utrullning av digitala kampanjer. Grunden i arbetet handlar om att hålla koll på tid, budget och deadlines för digitala projekt. Det kan handla om att styra och hjälpa våra medieköpare så att de har allt underlag de behöver för att träffa precis rätt målgrupp med rätt annons på Facebook. Hjälpa till att testa ny mjukvara och kampanjteknik för att bedöma och utvärdera huruvida det passar in i våra tech-stacks. Eller att hålla koll på hur olika plattformars förutsättningar för kampanj förändras (självklart tillsammans med resten av det digitala teamet). Jobbet kommer att vara både varierande och roligt för dig som är nyfiken på ny teknik och gillar att lära dig nya saker.

Vi tror vi letar efter en medmänniska som:

  • Har minst 2 års erfarenhet från reklam- eller digitalbyrå.
  • Älskar att vara produktionsledare
  • Har en gedigen förståelse för det digitala — och hur det används i kampanjer.
  • Har grym överblick
  • Har stor erfarenhet i att produktionsleda större produktioner med många digitala komponenter.
  • Är strukturerad och noggrann
  • Vill vara med att utveckla vårt digitala erbjudande.
  • Kan sätta kunden i fokus, och skapa magi tillsammans med dem.
  • Det är meriterande med en produktionsledarutbildning
  • Gillar att göra. För det gör nämligen vi. Oavsett om det är pyttelitet eller oöverblickbart stort försöker vi angripa allt med samma entusiasm. Eller i ett kortare ord: pepp. Den egenskapen vill vi att du delar.

Vi som jobbar på Reform Act bryr oss om världen — och om varandra. Genuint engagemang för de frågor vi arbetar med genomsyrar våra två våningsplan vid Hötorget i Stockholm. Vi har självklart kollektivavtal.

Vi ser vikten av att få många perspektiv i vårt arbete. Vi välkomnar särskilt sökande som har levt i ett annat land än Sverige och/eller är uppvuxna utanför Stockholm.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Är det du? Skicka ett mejl med CV och några rader om varför du vill jobba med oss på work@reformact.se och döp mailet ”Digital produktionsledare”.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår produktionschef Lena Dahlenborg på lena.dahlenborg@reformact.se

Har du fackliga frågor kring anställningen är du välkommen att kontakta ordförande för fackklubben Tobias Vestergren på tobias.vestergren@reformact.se

Sista ansökningsfrist är 29 oktober 2017.

Kom!