Reform Act söker strategisk projektledare med organisationserfarenhet

Reform Act engagerar. Tillsammans med hundratusentals supporters och aktivister har vi vunnit val, förändrat lagstiftningar, samlat in miljontals kronor, rekryterat tiotusentals nya medlemmar och stoppat flera politiska beslut. Och vi gör det för modiga uppdragsgivare som delar vår syn på en mer jämlik, jämställd och hållbar värld. Just nu har vi uppdrag för bland annat Unionen, Amnesty, Naturskyddsföreningen, Polisförbundet och If Metall.

En bättre värld är anledningen till att vi går till jobbet varje dag. Det är lyxigt att få jobba med. Och det är svårt. Därför behöver vi hjälp. Vi söker nu en strategisk projektledare med erfarenhet från organisationsbranschen som kan hjälpa oss hjälpa våra kunder att förändra världen.

Hos oss är du som strategisk projektledare navet i vårt arbete. Du sätter teamet och leder det oftast genom både strategi- och konceptfasen. Du finns med som stöd under produktionen och aktiveringen vid behov, och du syr ihop säcken genom utvärderingsfasen. Du är den som kan kunden bäst, och i den bästa av världar kan du även kundens kunder och deras bransch ingående. Tjänsten är en senior roll som ställer höga krav på strategisk kommunikationsrådgivning såväl som gedigen projektledningsförmåga.

Vi tror vi letar efter en kollega som:

  • Har minst 5 års erfarenhet från reklam- eller digitalbyrå med kunder inom organisationsbranschen.
  • Eller har minst 5 års erfarenhet från att arbeta i idéburen kampanjorganisation i en roll som kampanjledare, digital strateg eller liknande. Då många av våra kunder är fackförbund välkomnar vi sökande som har jobbat med fackliga frågor och kan den världen.
  • En gedigen förståelse för det digitala — och hur det används i kampanjer.
  • Har stor erfarenhet i att leda större kampanjer med många komponenter och intressenter.
  • Har en djup förståelse för engagemang, och är kanske själv ideellt engagerad.
  • Kan sätta uppdragsgivaren i fokus, och skapa magi tillsammans med dem.
  • Är kreativ och har ett stort driv.
  • Det är meriterande att ha jobbat med insamling, medlemsrekytering eller medlemsresor.

Vi som jobbar på Reform Act bryr oss om världen — och om varandra. Genuint engagemang för de frågor vi arbetar med genomsyrar vårt kontor på Kungsgatan i Stockholm. Vi har självklart kollektivavtal.

Vi ser vikten av att få många perspektiv i vårt arbete. Vår bransch är ofta Stockholms-centrerad så vi välkomnar särskilt sökande med annan bakgrund och andra erfarenheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Är det du? Skicka ett mejl med CV och några rader om varför du vill jobba med oss till work@reformact.se och döp mailet ”Projektledare”.

Har du frågor kring anställningen är du välkommen att kontakta ordförande för fackklubben Åsa Hammarström på asa.hammarstrom@reformact.se

Sista ansökningsfrist är 1 februari 2019.

Varmt välkommen med din ansökan!