Cardiologie: Ai dreptul la cele mai inovative proceduri medicale cardiologice!

Cum ar fi dacă nu ar mai trebui să aștepți pe liste interminabile pentru a beneficia de un tratament de care ai nevoie? Dacă nu ar trebui să îți faci griji pentru sănătatea mamei, bunicii sau a tatălui tău, știind că nu îți poți permite proceduri cardiologice mult prea scumpe pentru condițiile materiale din România?

Cum ar fi dacă ai lucra în cel mai frumos oraş din România, pe tehnologie de vârf, într‐un mediu medical de cea mai bună calitate, dar cel mai important, să faci parte din cei care construiesc ceva?

Cum ar fi dacă am schimba percepția publicului despre medicina publică din România?

Toate aceste întrebări îți sunt destinate ție, pacientului, doctorului, rudei îngrijorate sau tânărului student și sunt problemele ce ne-au motivat să construim și dezvoltăm acest Centru Regional de Cardiologie de Urgență.

Aşa că în ultimii doi ani am construit o echipă căreia noi îi spunem “HEART TEAM” în care experienţa se împleteşte cu forţa entuziastă, în care sunt prezenţi oameni cu supraspecializări în domenii de nişă cardiologice şi care împreună pot să ofere pacienţilor noştri cea mai echilibrată atiudine şi cel mai bun prognostic medical. Adică suntem cardiologi intervenţionişti, electrofiziologi, cardiologi de terapie intensivă, ecocardiografişti de forţă.


Cele mai inovative proceduri medicale cardiologice

Cu foarte puţine excepţii, avem în portofoliul de servicii majoritatea procedurilor de cardiologie intervenţională, intervenţii invazive pentru boli arteriale periferice, tratament minim invaziv al anevrismelor de aortă, implantarea de dispozitivepentru tratamentul tulburărilor de ritm şi conducere, terapie intensivă pentrul bolnavul critic cardiologic, tratamente cronice pentru bolnavii îngrijiţi intervenţional.

În plus, Regiocard foloseşte în abordarea pacienţilor materiale de ultima generaţie care oferă bolnavului nostru cel mai bun prognostic în funcţie de stadiul îmbolnăvirii şi de alte caracteristici (diabet, vârstă tânără etc). Centrul a fost retehnologizat în ultimii ani (prin aducerea unui angiograf de ultimă generație, a unui ecograf cu posibilități multiple de examinare și a aparaturiii pentru terapie intensivă) și modernizat prin crearea a 3 sectoare: Laboratorul de Cardiologie intervenţională cu cele două angiografe, Unitatea de Terapie Intensivă Coronarieni şi Compartimentul de Cardiologie Intervenţională.

A sosit momentul să schimbăm percepţia publicului despre medicina publică din România!

Like what you read? Give Regiocard a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.