Hold — vi vender marketing på hovedet!

Hold er efter flere måneders venten, endelig kommet til Danmark –

vi kom i går ud på CBS, og håber i vil tage godt imod os!

Hold er en innovativ mobil app der vender marketing på hovedet. Vi udfordrer den traditionelle måde at lave marketing på, i stedet for at skubbe annoncer ud der alligevel bliver filtreret fra ved hjælp af adblock programmer, vender vi det til pull drevet indhold — der ved hjælp af gameification elementer engagerer forbrugeren i brandet.

For bedst at kunne forstå Hold, kommer der her et scenarie de fleste af os kan nikke genkendende til:

Forestil dig at du er studerende — du sidder midt i undervisningen på dit studie, da der pludselig lyder en vibrations lyd gennem bordpladen, alle kigger rundt for at se hvis telefon det er.

Det er umuligt ikke at lade sig distrahere, og det resultere i et minuts frustration i undervisningen. Dette er ikke et enestående tilfælde — det sker faktisk fire gange i løbet af den første undervisningstime!

En af dine studie kammerater kommer i pausen og fortæller dig om en app, der belønner studerende for ikke at bruge telefonen i undervisningen — det er jo næsten for godt til at være sandt, så du henter den med det samme. Ordet spreder sig hurtigt i klassen, og til næste undervisningstime bruger alle dine medstuderende appen.

Nu er det slut med at blive afbrudt af notifikationer fra Facebook, eller ligegyldige beskeder der spørger om hvad du laver — du sidder nu i undervisningen, og det er nu blevet langt nemmere at følge med.

Efter en endt undervisningsdag har du optjent 15 point, du går ind på markedspladsen for at se hvad du kan gøre med dine point. Du har lyst til noget varmt at drikke, og ser 7/11 tilbyder en kop kaffe til 15 point — der ligger en 7/11 på vej mod stationen. Så din intensive og produktive studiedag, har nu resulteret i en kop varm kaffe du kan nyde på vejen hjem.

Hold — vi vender marketing på hovedet!