156–215.80 Test Certification

Test Information:

Total Questions: 165

Test Number: 156–215.80

Vendor Name: CheckPoint

Cert Name: CCSA

Test Name: Check Point Certified Security Administrator (CCSA) R80

Official Site: http://testsexpert.co.uk

For More Details: http://testsexpert.co.uk/156-215.80.html

Question: 1

Office mode means that:

A. Secure ID client assigns a routable MAC address. After the user authenticates for a tunnel, the VPN gateway assigns a routable IP address to the remote client.

B. Users authenticate with on Internet browser and use securer HTTPS connection

C. Local ISP (internet service Provider) IP assigns a non-routable IP address to the remote user.

D. Allows a security gateway to assign a remote client an IP address. After the user authenticates for a tunnel, the VPN gateway assigns a routable IP address to the remote client.

Answer: D

Question: 2

Administrator wishes to update IPS from SmartConsole by clicking on the option “update now” under the IPS tab.

Which devices requires internet access for the update to work?

A. Security Gateway

B. Device where SmartConsole is installed

C. SMS

D. SmartEvent

Answer: B

Question: 3

Jack works for a managed service provider and he has been tasked to create 17 new polices for several new customers. He does not have much time.

What is the BEST way to do this with R80 security management.

A. Create a text-file with mgmt_clicript that creates all objects and policies. Open the file in SmartConsole command Line to run it.

B. Create a text-file with DBEDIT script that creates all objects and policies. Run the file in the command line of the management server using command dbedit –f.

C. Use Object Explorer in SmartConsole to create the objects and Mange Policies from the menu to create the policies.

Answer: B

Question: 4

What is the default shell for the command line interface?

A. Expert

B. Clish

C. Admin

D. Normal

Answer: B

Question: 5

Which utility allows you to configure the DHCP service on Gaia from the command line?

A. Ifconfig

B. Dhcp_ofg

C. Sysconfig

D. Cpconfig

Answer: C

Question: 6

When Identity Awareness is enabled source(s) is (are) used for Application Control?

A. RADIUS

B. Remote Access and RADIUS

C. AD Query

D. AD Query and Browser-based Authentication

Answer: D

Question: 7

Which of the following is NOT a back up method?

A. Save backup

B. System backup

C. Snapshot

D. Migrate

Answer: C

Question: 8

Fill in the blank: Each cluster has _____ interfaces.

A. Five

B. Two

C. Three

D. Four

Answer: D

Question: 9

When a packet arrives at the gateway. The gateway checks it against the rules in the top Policy Layer, sequentially from top to bottom. And enforces the first rules that matches a packet.

Which of the following statements about the order of rule enforcement is true?

A. If the Action is Accept, the gateway allows the packet to pass through the gateway.

B. If the Action is Drop, The gateway continues to check rules in the next Policy Layer down.

C. If the Action is Accept, The gateway continues to check rules in the next Policy Layer down.

D. If the Action is Drop, the gateway applies the implicit Clean-up Rule for that Policy Layer.

Answer: C

Question: 10

Tom has been tasked to install Check Point R80 in a distributed deployment Before Tom installs the systems this way. How many machines will be need if he does NOT include a SmartConsole machine in his calculation?

On machine, but it need to be installed using SecurePlatform for compatibility purposes.

A. One machine

B. Two machine

C. Three machine

Answer: A

Test Information:

Total Questions: 165

Test Number: 156–215.80

Vendor Name: CheckPoint

Cert Name: CCSA

Test Name: Check Point Certified Security Administrator (CCSA) R80

Official Site: http://testsexpert.co.uk

For More Details: http://testsexpert.co.uk/156-215.80.html

Get20% Immediate Discount on Full Training Material

Discount Coupon Code: “P922457422”

Like what you read? Give richard Mills a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.