HPE2-E67 Drill Kits

Test Information:

Total Questions: 121

Test Number: HPE2-E67

Vendor Name: HP

Cert Name: HP EXPERTONE

Test Name: HPE IT Business Conversations

Official Site: http://testsexpert.co.uk

For More Details: http://testsexpert.co.uk/HPE2-E67.html

Question: 1

As a sales person, what should you focus on first when engaging with any customer?

A. business needs

B. infrastructure needs

C. service needs

D. hardware needs

Answer: C

Question: 2

Which new IT consumption model allows customers to reduce the risk of over-provisioning with a penalty-tree, built-in scale down option and allows them to create additional capacity by aligning usage to cost?

A. HPE Flexible Capacity

B. HPE Subscription for Servers

C. HPE Pre-Provisioning

D. HPE Flexible Asset Return for Servers

E. HPE Accelerated Migration

Answer: D

Reference: http://www8.hp.com/us/en/hp-financial-services/solutions/it_consumption_models.html

Question: 3

What are devices such as WiFi-enabled thermostats, light switches, and garage door openers categorized as?

A. the Internet of Things

B. digital disruptors

C. cloud

D. BYOD

Answer: D

Question: 4

How does an Aruba solution help customers attract and retain the most qualified employees?

A. It provides automation tools that enable a DevOps approach to software development.

B. It allows employees to work on devices of their choice wherever they roam.

C. It provides a single self-service portal for cloud services, which employees can easily access on their mobile devices

D. It provides resiliency for wired connections to ensure that employees never have to use distracting mobile devices.

Answer: C

Question: 5

The growth rate for cloud computing is on the rise. Your client suggests to you that they intend to spend 75% of their budget on building a private cloud infrastructure. How does this compare to the industry average?

A. 75% is considerably higher than the industry average of 30% spent on private cloud infrastructure.

B. 75% is typically the number allocated to all cloud infrastructure, not just private.

C. 75% is lower than the trend because most companies are buying private cloud infrastructure rather than traditional systems as they refresh their data center.

D. 75% is the trending allocation because most companies are buying private cloud infrastructure rather than traditional systems as they refresh their data center.

Answer: B

Question: 6

What do customers get when they purchase HPE Foundation Care?

A. help with keeping hybrid infrastructure running

B. help to better operate their current infrastructure and evolve to hybrid IT

C. assistance from the best experts if an issue arises

D. assigned resources to help maximize performance

Answer: D

Question: 7

What aspect of TCO is related to one-time acquisition costs related to a solution?

A. management costs

B. training

C. OPEX

D. CAPEX

Answer: D

Question: 8

When talking with customers, what is the most important byproduct of discovery Question?

A. uncovering who the competition is

B. uncovering the customer’s issues and desired business outcomes

C. uncovering the customer’s organizational structure and decision makers

D. uncovering industry trends

Answer: B

Question: 9

According to the Deloitte University Press, what separates digital leaders from other companies?

A. upper management buy-in for implementing the latest technology

B. a clear demarcation between development and operations teams

C. the patience to wait for IT to take the time to roll out applications in a timely manner

D. a clear digital strategy

Answer: D

Question: 10

What is most important to validate throughout the sales cycle?

A. that the solution continues to be tied to the customer’s strategic initiatives

B. that the salesperson is continuing to beat the competition

C. that the customer continues to understand the products’ technical specifications

D. that the solution continues to be within budget constraints

Answer: B

m2�>����

Test Information:

Total Questions: 121

Test Number: HPE2-E67

Vendor Name: HP

Cert Name: HP EXPERTONE

Test Name: HPE IT Business Conversations

Official Site: http://testsexpert.co.uk

For More Details: http://testsexpert.co.uk/HPE2-E67.html

Get20% Immediate Discount on Full Training Material

Discount Coupon Code: “P922457422”

Show your support

Clapping shows how much you appreciated richard Mills ’s story.