De Oldtimer in de verhuur

Op de foto zien we Kees. Kees is 30 jaar en groot liefhebber van oldtimers. Zijn liefde voor oude auto’s gaat ver terug in de tijd. Op 16 jarige leeftijd begon hij met zijn studie autotechniek. Hierna heeft hij bij verschillende auto garages gewerkt en veel ervaring opgedaan. Ongeveer 10 jaar terug kocht Kees zijn eerste oldtimer, een Kever die hij met plezier volledig opknapte. Een oud beestje, maar wat een genot om erin te rijden.

De Oldtimer in de verhuur

In het voorjaar, als de zon weer door begint te breken en de vogeltjes fluiten wordt aan Kees regelmatig gevraagd of hij zijn oldtimer wil verhuren. Vrienden zeiden tegen hem ‘Hij staat daar nu maar in de schuur, zelf rij je er eens per jaar in.’ Ze hadden gelijk, maar een oldtimer moet met zorg behandeld worden en Kees leent hem daarom liever niet zomaar uit. Totdat hij het deelplatform Loyalty Ride ontdekte. Loyalty Ride gaf hem de mogelijkheid zijn auto veilig en verantwoord te verhuren.

De eerste boeking

Een aantal weken geleden ontving Kees zijn eerste boeking, het kwam van een echtpaar bij hem uit de buurt. Ze hoorden dat zijn Kever verhuurd werd en hebben op een mooie dag de stoute schoenen aangetrokken en zijn een heerlijke dag weggeweest. In stijl! Wil jij zelf ook een oldtimer huren voor een dagje weg, een bijzondere gelegenheid of misschien wel je bruiloft? Het is heel gemakkelijk. Op de website zoek je een oldtimer bij jou in de buurt of ga je op zoek naar een specifieke oldtimer die je altijd al wilde rijden. Kies een oldtimer, stuur de eigenaar een bericht en reserveer de datum. Met een aantal drukken op de knop is alles geregeld.

Contact met de huurder

Heb jij je aanvraag verstuurd dan ontvang je binnen 3 dagen een reactie van de verhuurder. Met hem kun je je wensen bespreken. Je overlegt bijvoorbeeld wie de oldtimer rijdt en hoelang je de oldtimer wilt huren. Als alles akkoord is, kun je de dagen aftellen en uitzien naar de bijzondere dag.

Een terugblik op een nieuw avontuur

‘Wat een speciale dag! Een unieke ervaring om in een oldtimer te rijden.’ Kees is blij dat de huurders genoten hebben van een rit in zijn oldtimer. Zoals Kees het zelf zegt: ‘Ik word er gewoon blij van als ik de glimlach op de gezichten zie als ze terugkomen.’ En de huurprijs? Die stond binnen 3 dagen op zijn rekening. Zo helpen we elkaar. Bedankt Loyalty Ride voor deze mogelijkheid. Ik zie uit naar de volgende aanvraag.