In oktober heb ik weer een bruiloft gefotografeerd, van Arie en Elena. De voorbereidingen waren lastig, vanwege de continue veranderende maatregelen rondom evenementen. Maar uiteindelijk kon het toch allemaal doorgang vinden, hetzij in een wat afgeslankte vorm. De dag begon vroeg in Kampen, bij de voorbereidingen van Elena. Het was toen nog lekker weer, maar het trok helaas snel dicht. Arie kwam haar daar ophalen, en toen zijn we doorgereden naar een landgoed in de buurt van de boerderij van Arie. In de soms wat druilerige regen hebben we wel optimaal kunnen gebruikmaken van de herfstkleuren, wat sfeervolle plaatjes opleverden. Na een lunch op de boerderij en de kerkdienst was het tijd voor de receptie, waarbij iedereen over het erf kon aanrijden om het bruidspaar te feliciteren en een gebakje in ontvangst te nemen. Ondanks alles een mooie dag!

--

--

Ondanks Covid-19 heb ik van de zomer nog een bruiloft gefotografeerd! Het was alweer even geleden dat ik dat gedaan had, dus een beetje spannend. Maar de zenuwen bleken overbodig en het is een mooie serie geworden.

Nadat de dag vrij zonnig begon en alle voorbereidingen waren getroffen, werd het weer tijdens de reportage helaas wel wat slechter. Gelukkig was er een mooie binnenlocatie als back-up, dus daar zijn we snel heen gevlucht. Daarna stond een lunch op de planning, op een boerderij, tussen de kippen. Met aansluitend de kerkdienst. Met her en der een beetje improvisatie vanwege de maatregelen en het weer was het uiteindelijk toch een mooie dag! Zie hieronder een samenvatting in foto’s.

--

--