McAfee Antivirus kohtaa reaaliaikaisia ​​skannausongelmia — Korjattu

Arja Risku
2 min readJun 3, 2024

--

Kun päätät asentaa ja tilata virustentorjunnan tietokonelaitteellesi, odotat suurella todennäköisyydellä keskeytymätöntä reaaliaikaista tarkistusta, jotta haittaohjelmat tai virukset eivät voi jäädä tietokoneellesi tarpeeksi kauan vahingoittaakseen niitä. McAfee-viruksentorjuntaohjelmassa odotukset pysyvät samoina, mutta joskus jostain syystä saatat nähdä McAfee Security Centerin aloitusnäytössä “Korjaamme reaaliaikaista skannausta” -viestin.

Mikä aiheuttaa “Korjaamme reaaliaikaisen skannauksen” ilmestymisen?

Kun olet juuri käynnistänyt tietokoneen uudelleen, saat tämän viestin hetken. Tämä johtuu siitä, että McAfee Antivirus vie vähän tai huomattavan paljon aikaa (täysin tietokoneesi suorituskyvyn ja nopeuden perusteella). Hetken odottamisen jälkeen, kun näet sinisen “Ota se päälle” -painikkeen, napsauta sitä ja reaaliaikainen skannaus alkaa. Jos painike ei tule näkyviin tai sen napsauttaminen ei vaikuta, sinun on suoritettava tämän virheen vianetsintä alla mainitulla prosessilla.

McAfee Antivirus -ohjelman reaaliaikaisen skannausongelman manuaalinen korjaus

McAfee Antivirus -ohjelman reaaliaikaisten tarkistusongelmien korjaamiseen on pääasiassa kolme tapaa:

·Käynnistä tietokoneesi uudelleen. Tämä käynnistää myös kaikki McAfee-palvelut uudelleen, ja jos ongelma on vähäinen, se tulisi korjata käynnistämällä tietokoneesi uudelleen.
·Jos uudelleenkäynnistys ei auta, asenna ohjelmisto uudelleen. Aloita prosessi poistamalla ohjelmisto ja lataa sitten esiasennustyökalu, jos sinulla ei vielä ole sitä. Suorita työkalu, kun lataus on valmis, seuraa ohjeita, valitse “Hyväksyn käyttöehdot” -ruutu ja viimeistele asennus. Lataa ja asenna kaikki tarvittavat McAfee-kuluttajatuotteet.
·On monia kolmannen osapuolen sovelluksia, jotka eivät toimi yhdessä McAfee Security Softwaren kanssa. Jos tietokoneellesi on asennettu sellaisia, jotka saattavat olla ristiriidassa McAfee tuotteiden ja palveluiden kanssa, reaaliaikainen skannaus voi vaikeutua. Siirry Ohjauspaneeliin, napsauta “Poista ohjelmat ja ominaisuudet”, etsi kolmannen osapuolen ohjelmiston nimi ja poista se korjaamisen sijaan. Kun ohjelmisto on poistettu tietokoneesta, se ei ole ristiriidassa McAfeen ohjelmiston kanssa, ja näin voit löytää kadonneen reaaliaikaisen tarkistusominaisuuden takaisin McAfee Security Centeristä.

McAfee asiakaspalvelu Suomi toimivat todennäköisesti täydellisesti reaaliaikaisessa skannauksessa, kun olet suorittanut jonkin mainituista vaiheista.

--

--

Arja Risku
0 Followers

Työskentelen Suomen YouTube yhteyshenkilönä. johtaja tukiyrityksessä, joka tarjoaa YouTube asiakaspalvelua. https://google.asiakaspalvelusuomi.fi/youtube.html