Nummer 1 scheerapparaat 2017

Is Braun series 7 het beste elektrisch scheerapparaat te koop? We komen er zo achter..

Het is een lid van de Braun Serie 7 elektrische scheerapparaten. Dit scheerapparaat is de voorloper van de 799CC.

Tot de 799CC werd uitgebracht, was dit het favoriete scheerapparaat onder gebruikers. Eén van de belangrijkste kenmerken zijn de drie aangepaste instellingen. Met deze kunnen gebruikers het scheerapparaat afhankelijk van de gevoeligheid van de huid voor normale snelheid of intensieve snelheidsmodus.

Dit model is tevens uitgerust met de intelligent sonische technologie waarmee u 10.000 micro trillingen haalt waardoor u een snellere en gladdere scheerbeurt ervaart. Het heeft een 360-gradenperspectief meebewegend scheerhoofd waarmee u een glad scheerresultaat krijgt bij alle contouren van uw gezicht en nek. Het ontwerp is comfortabel vast te houden en te manoeuvreren.

De Braun 790cc biedt u een comfortabel en glad scheerresultaat die bijna superglad scheerresultaat. De meeste gebruikers niet het gevoel geen irritaties (zelfs die met gevoelige huid). Als uw huid geïrriteerd raakt de eerste paar keer dat u het gebruikt, wees niet dan ongerust, dit is normaal omdat uw huid zich nog moet aanpassen. Dit kan wel tot een maand duren.

Een paar gebruikers waren sceptisch om te schakelen van de huidige elektrische scheerapparaten naar een andere, maar toen ze het éénmaal onder de knie hadden, waren verrast ze door het verschil. De Braun Series 7 790-cc is een foil shaver en dus zeer vriendelijk met mannen die een gevoelige huid hebben. De meeste gebruikers reviews die we hebben gezien zijn zeer positief, en dit scheerapparaat is vaak de beste keuze voor de meeste mensen op zoek naar een elektrisch scheerapparaat.

Show your support

Clapping shows how much you appreciated Review Beest’s story.