Transport Persoane Romania Anglia

Trenul, maşina personală sau microbuzul — care este cel mai ieftin mijloc de transport spre Anglia?

Cea mai ieftină alternativă de transport pentru o singură persoană este autocarul, fiind în toate cazurile mai ieftin decât călătoria cu trenul, cu maşina personală sau cu avionul, conform calculelor ZF.

Ziarul Financiar a calculat costurile la care se ridică o călătorie între Bucureşti şi cele mai importante oraşe din ţară pe fiecare din cele patru mari alternative de transport disponibile: trenul, maşina personală, autocarul şi avionul.

Avionul devine rentabil în condiţiile în care o persoană trebuie să ajungă rapid la destinaţie, o călătorie Bucureşti — Baia Mare fiind efectuată în mai puţin de o oră şi jumătate, mai rapid cu şase ore şi jumătate decât maşina personală şi cu 11 ore decât cu autocarul sau cu trenul.

Lucrurile se schimbă dacă luăm în calcul costurile pentru mai multe persoane, atunci, aşa cum este normal, maşina personală devenind cea mai rentabilă variantă. Dacă o familie de patru membri alege să călătorească, spre exemplu, către Braşov, cu trenul costurile se vor ridica la 200 de lei, cu autocarul la 140 de lei, iar cu maşina personală la puţin peste 60 de lei.

Daca traiti in Marea Britanie, merita sa vizitati cele mai interesante locuri din aceasta tara. Probabil ca nu o data v-ati gandit sa mergeti in Scotia, Irlanda sau pur si simplu sa vizitati imprejurimile Londrei. Sistemul de transport public din aceasta tara este foarte bine dezvoltat, asa ca puteti calatori in siguranta si foarte comod atat cu autobuzul sau cu trenul, cat si cu avionul. Deci, care este cel mai bun mijloc de transport in Anglia?

Calatorind din Anglia in Scotia, in Irlanda sau in Tara Galilor, trebuie sa parcurgeti o distanta destul de lunga. O excursie de la un oras la altul in Anglia, poate dura mai mult de o ora. Stim cu totii, in teorie, ca deplasarea cu autobuzul este cea mai ieftina. Dar trebuie intotdeauna sa ne intrebam daca vom avea suficient timp si rabdare pentru a petrece aproape o jumatate de zi in autobuz. In acest caz, trebuie sa gasim alte optiuni de calatorie. De exemplu, mersul cu trenul dureaza mult mai putin decat cu autobuzul. Dar multi stiu deja ca deplasarea cu trenul in Marea Britanie este o placere destul de scumpa. O opinie similara este formata si despre calatoria cu avionul. Dar care este realitatea?

In ultimul timp, tot mai des puteti auzi despre calatoria cu trenul ca este una dintre modalitatile cele mai scumpe de a calatori. Desigur, pe site-urile caii ferate se afiseaza reclame cu bilete ieftine. Cu toate acestea, a achizitiona un bilet de tren ieftin este aproape imposibil.

Viotur efectueaza curse de transport persoane in Germania

Like what you read? Give Vio Tur a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.