I managed to try almost all types of business partnerships personally during 14 years in entrepreneurship. I can highlight 5 models that will bring growth and prosperity to your company if you build the right management. However, you should take into account the pitfalls of each model.

I describe my cases and conclusions about the partnership models in the article. It is my personal experience, though, it may be different in your cases. Nevertheless, I am sure that it will be useful for everybody.

1. The Young Partnership or Business With a Friend

Often I call a business with a friend “a young partnership” because at a young age…


Я глубоко убежден, что временем управлять нельзя — управлять можно только собой. Будучи владельцем нескольких бизнесов, в каждом из которых я активно участвую в управленческих решениях — я регулярно прокачиваю этот навык.

После того, как я побывал на тренинге Вячеслава Сухомлинова (CEO & Certified Trainer в Getting Things Done)по методике GTD, я вынес ряд интересных решений, которые помогут успевать еще больше.

В статье я поделюсь лайфхаками с тренинга, которые использую для того, чтобы быть продуктивным в течение дня, и подводя его итоги понимать, что добился нужных результатов.

1. Блокируйте в календаре время на утренние планерки

Каждый день я начинаю с небольшой летучки с сами собой. В рамках планерки…


Self-discipline, failure, and a sense of humor, and why you shouldn’t read the news.

14 years ago, I started my first business, a web development company. I was lucky: despite a difficult path, I managed to turn a 19-year-old student’s attempt to play entrepreneur into a strong company that has survived two crises. Now we are fighting the third pretty hard. I will summarize and share the business lessons I learned.

Self-discipline and self-improvement

1. You must manage your habits, and not allow habits to manage you. …


На время карантина я решил бросить себе вызов, и начать системно вести свои социальные сети — делится в них кейсами, инсайтами и опытом. Так как с их помощью неплохо прокачивается личный бренд, а предпринимателю это всегда на руку, то я подумал, что лучшего времени чем карантин для такого челленджа просто не найти.

Когда в мире полный локдаун, и все время нужно проводить дома, времени становится больше и мыслей тоже. И я подумал — вот он тот самый понедельник первого числа месяца, когда я начну и не брошу!

Три инсайта для разогрева:

  1. Главное — писать о том, что вам интересно и чем вы живете. Пишите…

Roman Katerynchyk

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store