Bitquence, portofel universal — ICO in desfasurare !

Proiectul Bitquence, se afla in aceste zile la sfarsitul campaniei de strangere de fonduri. Campania necesara finantarii proiectului a inceput in data de 28 Iunie si se va incheia in mai putin de 2 zile, respectiv in data de 14 Iulie 2017. In prezent s-au strans 5625 Ethereum, targetul minim fiind de 5000 Ethereum, aceasta suma ar finanta dezvoltarea proiectului pentru o perioada de timp de doi ani.

Pentru ca nu am apucat sa va spun, Bitquence https://bitquence.com , este un portofel multi moneda sau mai bine spus, este un portofel universal care permite depozitarea de monede cripto acestea putand fi ulterior convertite in moneda fiat, folosite pentru cumparaturile online pentru plata unor servici sau pentru depozitele de valoare. Tokenul BQX este cel care va alimenta platforma, acesta fiind moneda de baza care va rula pe blockchain-ul Ethereum.

Platforma Bitquence a fost construita astfel incat sa abordeze diferite tipuri de probleme specifice domeniului cripto. Printrea acestea enumaram, posibilitatea de a opta pentru diferite criptomonede aflate pe crestere, intelegrea riscului dar si a calitatii unor monede, portofel securizat care suporta parole multiple, poasibilitatea de transfer a valorilor intre active digitale sau posibilitatea de a diversifica intr-un mod foarte usor activele cripto. ( vedeti pentru detalii : https://www.bitquence.com/wp-content/uploads/2017/05/BitquenceWhitePaper.pdf )

Bitquence ofera o viziune indrazneata pentru rezolvarea si imbunatatirea catorva aspecte cu care se confrunta domeniul croptomonedei. Printre acestea se numara: posibilitatea de achizitionare de active si criptomonede, facila si usoara, crearea unui portofel universal securizat si extrem de sigur care permite manevrarea monedelor multiple, ofera posibilitatea de consens al comunitatii in privinta evaluarii calitatilor si riscurilor unei criptomonede sau integrarea platilor cripto intro structura financiara care deja exista pe piata.

Una dintre principalele probleme la care raspund cei de la Bitquence https://bitquence.com , o reprezinta necesitatea de a manevra cate un portofel pentru fiecare moneda in parte. Cu portofelul universal Bitquence acest lucru va putea fi facut, usor sigur si repede. Acesta va suporta criptomonede multiple si va oferi o un nivel de securitate avansat, raspunzand astfel cerintelor utilizatorilor din lumea cripto si nu numai.

Toate aceste solutii insa, au nevoie de produsul finit care momentan se afla in stadiul de dezvoltare. Finantarea este posibila doar printr-o vanzare de tokenuri, publica, care sa permita echipei Bitquence continuarea proiectului.

ICO-ul se desfasoara pe platforma https://www.bitquence.com/tokensale/ iar fondurile stranse vor fi utilizate pentru finantarea proiectului. Tokenurile BQX sunt distribuite in urmatoarele proportii:

30% reprezinta tokenurile puse la vanzare in oferta publica

40% reprezinta fondurile de lichiditate necesare functionarii platformei Bitquence

10% sunt fonduri rezervate pentru fondatori

15% sunt fonduri pentru costurile de operatiuni

5% sunt fonduri rezervate pentru campaniile de recompense si pentru referali

Parcursul proiectului este urmatorul:

iunie 2017 incepe vanzare de tokenuri

septembrie 2017 alocarea dinamica de active

in decembrie 2018 se lanseaza Reteaua de active Digitale

iunie 2018 lansarea platolor universale de pe mobil

in ianuarie 2019 se preconizeaza terminarea implementarii de servicii globale

De ce merita sa investiti in Bitquence? Pentru ca ofera solutii reale la problemele cu care se confrunta domeniu criptomonedelor, un produs inovator care va oferi o solutie fiabila — un portofel universal, securizat si foarte usor de folosit.

link-uri :

https://www.bitquence.com/tokensale

https://www.facebook.com/bitquence

credit: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=555288