Ecoheat S Kritikken, priser og tekniske detaljer

Hva er Ecoheat S?

EcoHeat S er en radiator som kan bæres og er derfor tilgjengelig i mini-format. Du kan ta det overalt med deg: være det i soverommet, stuen eller garasjen. Bare koble den til stikkontakten og etter 3 sekunder oppvarmer enheten opp og gir behagelig varme!

Er produktet riktig for deg?

Den lille bærbare varmeren er en innovasjon og kan rotere i en vinkel på opptil 70 grader gjennom sin vidvinkelrotasjon og spredes mye varme. I utgangspunktet kan du sammenligne denne lille radiatoren med en vifte om sommeren, som også roterer i alle retninger og jevnt gir luft. EcoHeat S-radiatoren gir varme i brede vinkler, og om vinteren gir den deg en hyggelig varme.

Enheten er egnet for alle som trenger en hviske-stille radiator, som han noen ganger kan bære der eller noen ganger der, avhengig av situasjonen uten mye innsats eller problemer. Dermed er frysekjeller eller loftsrom eller garasjerom til slutt passé og kan erstattes av EcoHeat S ved å bare plugge den inn i stikkontakten.

Ecoheat S vurdering og anbefaling

Den lille varmeapparatet er en ny måte å fylle interiøret på, som uten varme er raskt og enkelt med varme. Eller skal varmeren din mislykkes, er den lille varmeapparatet et lite og varmt alternativ, så lenge det er et stikkontakt i nærheten. Hva fan eller klimaanlegg er om sommeren er EcoHeat S om vinteren. Med sin ekspansive rotasjon og jevn varmeutvikling sprer den jevnt varme og kan raskt og enkelt transporteres fra rom til rom, fra rom til rom. Oppvarmingskostnadene kan også spares mye, fordi minivarmeren er oppvarmet i løpet av få sekunder, og kan umiddelbart starte arbeidet.

Ecoheat S tekniske fakta

Varmeovnen har dimensjoner 21cm x 14cm og tilbyr et bredt Winkler, det vil si dets rotasjon han gir på 70 grader ved velproporsjonert Wärmeausstoßung grunn av auto-svingning i alle retninger likt. I løpet av bare 3 sekunder etter plugging i skålen ved hjelp av PTC-keramiske varmeelementene (som sørger for hurtig oppvarming) den mini oppvarming klar og i dets indre er det en termostat med LCD-display, som holder den valgte temperatur.

Varmebatteriet har ulike funksjoner; som et styrepanel, en eksosventiler, en på-av-bryter, en vibrasjon, en indikatorlampe, en temperaturregulator for opp og ned og en styreenhet for bare vifter eller for varm (lav varme 600 watt) eller varm (høy varme 1,220 watt) og en LED-skjerm.

Den kan nå opp til 37 grader Celsius. Enheten slår seg av automatisk hvis den skal tippe over, og sørge for sikker bruk. På grunn av den raske oppvarmingen er det både miljøvennlig på grunn av mindre energiforbruk i interiøret samt økonomisk et alternativ til de høye vanlige oppvarmingskostnadene.

Hvordan fungerer Ecoheat S-installasjonen?

En spesiell installasjon er ikke nødvendig for den lille varmeapparatet. Det er tilstrekkelig å koble kabelen til enheten i kontakten og noen få sekunder senere blir radiatoren oppvarmet og kan umiddelbart brukes til et varmt interiør. Innstillinger på enheten kan gjøres ved hjelp av displayet og knappene. Enkelt og greit.

Ecoheat S test

Det er ingen spesielle kvalitetsfunksjoner for denne enheten, bortsett fra at den ble laget i Hong Kong. Men snakke dens funksjoner av seg selv, gir det en slags unike selger punkt, på grunn av sin termostat og sin fan-lignende Luftausstoßung som er å finne i noen annen andre ovner. Han er også laget av kvalitetsmaterialer og dermed indikerer god kvalitet og keramiske teknologi som mini-varmeren er bygget opp, som ennå kunne ha ingen oppvarming.

Generelle Ecoheat S-opplevelser

På grunn av sin svært innovative funksjoner og særegenheter i denne lille varmevifte er en stor prestasjon for alle som liker å redusere oppvarmingskostnadene, gjøre noe bra for miljøet og ønsker å spre jevn varme i alle rom uten å slå opp den samme overalt i hvert rom varmeovner. Med alle sine fremragende egenskaper, tilbyr den lille varmeapparatet en ny varmeopplevelse og på grunn av sine materialer av høy kvalitet, er det en meget god kvalitet.

Mange brukere er entusiastiske om denne lille enheten med så mye kraft som det anbefales til andre. Mange bruker det bare der det ikke er noen oppvarming eller det ville koste for mye for å sette opp den normale store oppvarmingen. Så mini-oppvarming er ofte brukt i kjeller eller garasje hvor du vanligvis henge ut bare skjelver og kaldt og tykk innpakket i en jakke og nå er det hersker koselig varme.

Noen brukere ta små varmeapparatet med jobb eller hjemme når varmeapparatet svikter, det gir en perfekt løsning, for ikke å fryse. Spesielt folk som lever nøysomt og enkelt kan nå leve ut minimalisme i dag den trendy særlig av små enkle ting og utstyr i deres daglige liv, det som holder så mange også sterkt anbefalt.

Fordeler og ulemper ved produktet

Fordelene ved denne enheten er det

  • Det er lite og praktisk for å bære rundt lett,
  • det slår seg av når det går over,
  • Det har ulike funksjoner og en termostat,
  • det kan rotere opptil 70 grader og avgir varme jevnt,
  • Det senker oppvarmingskostnadene og er miljøvennlig.

Den eneste kjente ulempen ved denne anordningen er det

  • Det kan bare hentes fra produsentens side og ingen andre steder.

Hvor kan jeg kjøpe Ecoheat S?

Den lille varmeren kan kun hentes fra produsenten og kan bare kjøpes derfra. Ingen steder kan du få enheten. Men dette gir deg den fordelen at du får spesielle rabatter her og dermed kan handle enda billigere.

Hvordan ser Ecoheat S-prisen ut?

Avhengig av hvor mange varmeovner du bestiller direkte på produsentens side, desto mindre må du betale, ettersom volumrabatter tilbys. Derfor, i en enkelt enhet kjøpte en rabatt på 50 prosent er allerede der, med to medlemmer oppnevnt enheter du får en enhet for ingenting og tre bestilt utstyr du selv få to enheter for gratis.

I tillegg får du muligheten til å klikke på bestillingsprosessen, hvis du ønsker å bestille for en liten ekstra kostnad en garanti på tre år. Betaling for enheten er enten via PayPal, Visa eller MasterCard. Du får også gratis levering.

Hvem er leverandør av produktet?

Selskapets navn er Hyper SIs Ltd, basert i Hong Kong, og i Europa ligger Novads OU i Estland (Estland). Selskapets eier er oppført med Peter Novik.

Kildekatalog og eksterne lenker

https://test-vergleiche.com/no/varmeapparat-test/
https://www.dinside.no/motor/slik-virker-bilens-klimaanlegg/62653083