Ecoheat S Värmepumpar Recensioner och tekniska detaljer

Vad är Ecoheat S?

EcoHeat S är en radiator som kan bäras och är därför tillgänglig i mini-format. Du kan ta det överallt med dig: var det i sovrummet, vardagsrummet eller garaget. Anslut den enkelt till uttaget och efter 3 sekunder värms enheten upp och ger behaglig värme!

Är produkten rätt för dig?

Den lilla bärbara värmaren är en innovation och kan rotera i en vinkel på upp till 70 grader genom sin vinkelrotation och sprida stor värme. I grund och botten kan du jämföra den här lilla radiatorn med en fläkt på sommaren, som också roterar i alla riktningar och avger luft jämnt. EcoHeat S-radiatorn avger värme vid vida vinklar och på vintern ger den en trevlig värme.

Enheten är lämplig för alla som behöver en whisper-quiet radiator, som han ibland kan bära där eller ibland där beroende på situationen utan stor ansträngning eller problem. Sålunda frysning källare eller Dachböden- eller ens garageplatser är slutligen passé och kan ersättas med EcoHeat S genom att helt enkelt koppla in i utloppet.

Ecoheat S betyg och rekommendation

Den lilla värmaren är ett nytt sätt att fylla inredningen, som snabbt och enkelt värms utan värme. Eller ska din värmare misslyckas, den lilla värmaren är ett litet och varmt alternativ, så länge som det finns ett eluttag i närheten. Vad fläkten eller luftkonditioneringen är på sommaren är EcoHeat S på vintern. Med sin expansiva rotation och jämn värmeffekt sprider den jämnt värme och kan snabbt och enkelt transporteras från rum till rum, från rum till rum. Värmekostnaderna kan också sparas mycket, eftersom minikylaren värms upp om några sekunder och kan omedelbart starta sitt arbete.

Ecoheat S tekniska fakta

Denna värmare har dimensionerna 21cm x 14cm och erbjuder ett brett Winkler, det vill säga dess rotation han ger på 70 grader med väl avvägda Wärmeausstoßung grund av auto-svängning i alla riktningar lika. Inom bara tre sekunder efter pluggning i sockeln genom PTC-keramiska värmeelementen (som sörjer för snabb uppvärmning) mini-uppvärmning redo och i sitt inre det finns en termostat med LCD-display, som upprätthåller den valda temperaturen.

Fläkten har olika funktioner; som en kontrollpanel, ett luftutsläpp, en till-från omkopplare, en vibration, en indikatorlampa, en temperaturregulator för uppåt och nedåt och en styrenhet för bara fläktar eller för varm (låg värme 600 watt) eller varm (hög värme 1,220 watt) och en LED-display. Den kan nå upp till 37 grader Celsius.

Enheten stängs av automatiskt om den ska spetsa över och säkerställa säker användning. På grund av den snabba uppvärmningen är den både miljövänlig tack vare mindre energiförbrukning i inredningen samt ekonomiskt ett alternativ till de höga vanliga uppvärmningskostnaderna.

Hur fungerar Ecoheat S installationen?

En speciell installation är inte nödvändig för den lilla värmaren. Det är tillräckligt att ansluta enhetens kabel till uttaget och några sekunder senare värms radiatorn och kan omedelbart användas för en varm inredning. Inställningar på enheten kan göras med displayen och knapparna. Enkel och okomplicerad.

Ecoheat S test

Det finns inga speciella kvalitetsfunktioner för den här enheten, förutom att den gjordes i Hong Kong. Men tala dess funktioner av sig själv, vilket ger ett slags unik försäljningsargument, på grund av sin termostat och dess solfjäderliknande Luftausstoßung som återfinns i ingen annan andra värmare. Han är också gjord av material av hög kvalitet och därmed indikerar god kvalitet och den keramiska teknik som mini-värmaren byggs upp, som ännu kan ha ingen uppvärmning.

Allmänna Ecoheat S-upplevelser

På grund av dess ganska innovativa egenskaper och särdrag är denna lilla fläktvärmare en utmärkt prestation för alla som gillar att minska sina värmekostnader, göra något bra för miljön och sprida jämn värme i alla rum utan att behöva skruva upp värmen i alla rum. Med alla sina utmärkta egenskaper erbjuder den lilla värmaren en ny värmeupplevelse och på grund av dess högkvalitativa material en mycket bra kvalitet.

Många användare är entusiastiska över den här lilla enheten med så mycket kraft att det rekommenderas till andra. Många använder det bara där det inte finns någon uppvärmning eller det skulle kosta för mycket för att ställa in den normala stora uppvärmningen. Mini-värmen används därför ofta i källaren eller i garaget, där du vanligtvis bara kan skaka och frysa och tjocka i en jacka och nu finns det en mysig värme.

Vissa användare tar också den lilla värmaren på jobbet, eller om värmaren misslyckas hemma, erbjuder den en perfekt lösning så att du inte behöver frysa. I synnerhet lever människor som lever sparsamt och helt enkelt ut den minimalism som för närvarande är på mode, särskilt bra med små enkla saker och enheter i deras vardag, vilket vissa människor också anser vara mycket rekommenderade.

Fördelar och nackdelar med produkten

Fördelarna med den här enheten är det

  • Det är litet och praktiskt att transportera lätt,
  • det stängs av sig när det tipsar över
  • Det har olika funktioner och en termostat,
  • det kan rotera upp till 70 grader och avge värme jämnt,
  • Den sänker uppvärmningskostnaderna och är miljövänlig.

Den enda kända nackdelen med denna anordning är den

  • Det kan endast erhållas från tillverkarens sida och ingen annanstans.

Var kan jag köpa Ecoheat S?

Den lilla värmaren kan endast erhållas från tillverkaren och kan endast köpas därifrån. Ingen annanstans kan du få enheten. Detta ger dig dock fördelen att du får specialrabatter här och därmed kan handla ännu billigare.

Hur ser Ecoheat S-priset ut?

Beroende på hur många värmare du beställer direkt på tillverkarens sida, desto mindre måste du betala, i förekommande fall erbjuds volymrabatter. Till exempel, en beställning på 50 procent på en enskild enhet, två beställda enheter ger dig en enhet gratis, och tre enheter du beställer kommer även att ge dig två enheter gratis.

Dessutom får du möjlighet att klicka på beställningsprocessen, om du vill boka för en liten extra kostnad en garanti om tre år. Betalningen för enheten är antingen via PayPal, Visa eller MasterCard. Du får också gratis leverans.

Vem är leverantören av produkten?

Företagets namn är Hyper SIs Ltd, baserat i Hong Kong och i Europa, Novads OU, beläget i Estland (Estland). Bolagets ägare är listad med Peter Novik.

Källkatalog och externa länkar

https://www.autoexperten.se/uppslagsverk/parkeringsvarmare/
http://www.vibilagare.se/bilfragan/bilfragan-nar-ska-varmaren-anvandas
https://sv.wikipedia.org/wiki/Motorv%C3%A4rmare