8 Schoonheidstips van over de hele wereld

En allemaal puur natuur!

Egypte

Maak een melkbad door enkele lepels melkpoeder aan je badwater toe te voegen. Het resultaat? Een mooi gehydrateerde huid zo zacht als die van een baby

Italië

Italiaanse vrouwen smeren hun lippen in met olijfolie. Het verzacht de lippen niet alleen, maar het versterkt de conditie van de lippen ook.

Chili

Plet een handvol blauwe druiven met één of twee soeplepels bloem. De pasta die je verkrijgt, smeer je uit op je gezicht en laat je tien minuten inwerken. Nadien spoel je je gezicht grondig. Dit verstevigt je huid en geeft je een mooie stralende teint!

Spanje

Snijd hele dunne plakjes aardappel en plaats deze rondom je ogen. Laat deze zo’n tien minuten liggen en weg zijn je kringen.

Colombia

Meng het vruchtvlees van één avocado te met een eigeel en twee soeplepels extra virgin olijfolie. Smeer het mengsel uit over je haar, masseer het in en laat het gedurende 30 minuten rusten. Spoel goed uit. Het resultaat is prachtig glanzend haar en minder gespleten punten.

Griekenland

Smeer Griekse yoghurt op je gezicht en laat gedurende een tiental minuten inwerken: je huid zal zijdezacht worden!

Japan

Meng 2 soeplepels rijstbloem met een beetje melk om een glad en smeuïg mengsel te verkrijgen. Smeer dit op je gezicht en laat 10 minuten inwerken. Spoel grondig na. Dit reinigt je huid diep en maak je haar zacht en egaal.

Australië

Pak je shampoofles en voeg een aantal druppels eucalyptusolie en ‘tea tree oil’ toe. Voilá, jouw anti-roos shampoo is klaar!

Ga vandaag nog met deze tips aan de slag!

Sara Vinci

Amsterdams Gouden Beauty Specialist

Like what you read? Give Sara Vinci a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.