Cel mai bun hosting- cea mai buna gazduire web in 2022- Actualizat

Care este cea mai buna solutie de gazduire a unei pagini web?

Dacă sunteți în grabă și vreți să luați cea mai bună decizie cu privire la ce găzduire web să alegeți pentru pentru site-ul dvs, răspunsul scurt este, Bluehost. Acesta este recomandat in mod oficial de Wordpress si multe alte platforme.

Puteți da click aici pentru a beneficia de o ofertă specială, 12 lei($2.95) pe lună.

Dacă vreți să vedeți avantajele și dezavantajele acestuia sau va doriți alte variante, vă dorim lectură plăcută în continuare.

In 2022 piata serviciilor de hosting ne ofera o gama larga de optiuni cu privire la gazduirea site-urilor. Exista servicii ieftine, gratuite, dar care nu sunt atat de calitative precum variante mai serioase, ca si cea despre care vreau sa va vorbesc astazi.

Daca va doriti un serviciu de gazduire gratuit sau ieftin, puteti da click mai sus, sunt doua site-uri destul de ok dar nu sunt extraordinare. Uptime-ul are de suferit daca alegeti aceste optiuni (la Webhost exista o ora pe zi in care site-ul nu functioneaza, de asemenea, logo-ul serviciului de hosting este mereu prezent in dreapta jos) si alte mici neajunsuri care va pot afecta afacerea. Daca va doriti un site personal, fara trafic mare, le puteti folosi pe cele de mai sus.

In schimb, daca aveti o afacere sau va doriti servicii calitative, fara intreruperi si o viteza superioara, va recomandam Bluehost, site-ul despre care vom vorbi astazi.

De-a lungul timpului, am testat multe site-uri care se ocupa de gazduirea spatiului web (site-uri carora le vom face recenzii in viitorul apropiat), dar niciunul nu ne-a placut atat de mult ca acesta.

Bluehost este un serviciu de hosting profesional care va ofera toate uneltele necesare pentru a avea un site stabil si fara probleme. Puteti instala Wordpress pe acesta cu un singur click si veti primi un domeniu gratuit.

Puncte pro:

1. Timp activ 99,99%

Acest host a trecut printr-o actualizare majora a serviciilor sale in anul 2017. Acesta le-au permis celor de la Bluehost sa ofere utilizatorilor un uptime(timp in care serviciul de gazduire este activ si site-ul dvs. web este functional) de 99,99%, care este peste standardul serviciilor de top din lume de 99,94%. La prima vedere acest lucru nu pare important, dar pe o perioada mai lunga de timp, un uptime mic poate insemna clienti pierduti.

Puteti vedea un test live al celor de la Hosting Facts aici.

2. Pret mic- $2,75/luna

In trecut, acest pret era mai mare iar serviciile nu erau atat de calitative ca astazi. Acesta este un pret redus cu 65%.

Puteti beneficia de aceasta reducere accesand acest link.

ATENTIE: Desi abonamentul lunar este $2,75/luna, trebuie sa platiti minim 12 luni la achizitionarea unui pachet de gazduire web de la BlueHost. Aceasta suma poate parea mult, dar grija platii lunare a unui host poate fi o povara. De asemenea, majoritatea serviciilor oferite de alte site-uri care ofera plata lunara sunt mai scumpe(~$10). Asa ca pe termen lung este o investitie mult mai buna.

3. Securitate foarte buna.

Securitatea site-ului dvs. este foarte importanta, iar in acest caz, Bluehost ofera multe unelte cu care va puteti proteja impotriva spam-ului, ca SpamAssassin, Spam Experts, Spam Hammer. Acestia au si suport pentru CloudFlare, care este o unealta folosita impotriva atacurilor asupra site-ului dvs.

Bluehost are multe straturi de securitate si va puteti activa autentificarea cu ajutorul telefonului pentru a accesa contul dvs. de gazduire online.

4. Este hostul recomandat in mod oficial de Wordpress.org

5. Are integrate multe aplicatii care va ajuta in cazul in care vreti sa gazduiti un magazin online.

De asemenea aveti si certificat SSL gratuit(foarte util daca detineti un magazin online, va ofera un strat in plus de securitate si este bine vazut de Google)

6. Foarte usor de folosit.

Interfata este intuitiva si usor de folosit(alte servicii de hosting au un cpanel clasic, cu o interfata veche si putin problematica pentru incepatori).

7. Optiunea de a va recupera banii daca nu sunteti multumiti de acest serviciu.

Aveti 30 de zile de la achizitionare pentru a face acest lucru.

Parti contra:

1.Plata anuala necesara pentru a achizitiona serviciul

Depinde de bugetul fiecarei persoane, pe termen lung acesta este un lucru bun, dar pe termen scurt este mai costisitor decat plata lunara.

2. Migrarile web nu sunt gratuite.

Daca aveti deja un site web gazduit de alta companie si aveti nevoie de ajutor pentru a va muta siteul, Bluehost va va cere o taxa de de $149. Recomandam sa faceti singuri asta pentru a nu plati o taxa inutila.

Concluzie:

Recomandam Bluehost? Cu siguranta, da!

Este cel mai stabil host pe care il puteti achizitiona si unul dintre cele mai rapide din lume(Top 5).

Viziteaza bluehost aici

--

--

Love podcasts or audiobooks? Learn on the go with our new app.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store