Хомеопатично лечение

Дихателна.

Гъделичкане зад горната част на гръдната кост. Суха, дразнеща кашлица, от полунощ до сутринта, по време на студ или се подаваше от четката от леглото. Хемоптиза на ярка червена кръв, с изтощение. Грип тъп, постоянна болка в всички кости . Дрезгав глас на глас пренапрежение . Стягане в гърдите поради пронизваща болен не може да диша свободно. Бронхиалната кашлица при пациенти в напреднала възраст, влошаването на събуждане (с гнойни храчки малки бучки).

Ако не сте от София, но искате да посетите семинари по темата, може да отседнете в някой от по-централните хотели. На ваше разположение има, както семейни хотели, така и луксозни хотели в центъра на града. Един от вариантите е семеен хотел Далис, които се намира на бул. България — много удобна локация.
Това е един от евтините хотели в София за отсядане.

Крайници.

Стави горещи, болезнени, подути. Рязане болки в сухожилията, ставните връзки и фасцията. Ревматични болки, разпределени на задната част на шията, долната част на гърба и крайниците; освободен от движение (Агарициева). Болки в костите кондилите. Вдървесиненост и парализа на крайниците. Той не понася студа чист въздух: кожата става болезнено от него. Болка по лакътния нерв. Разкъсването болка удължаване надолу по бедрата. Ишиас “, влошаването на студено, влажно време, през нощта. Скованост и изтръпване, след преумора и излагане на чист въздух. Парализа: тремор след усилия. Чувствителността на колянната става. Загуба на сила в предмишниците на ръцете и краката; пълзящо усещане в пръстите. Гъделичкане в краката.

Like what you read? Give semennhotel a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.