Cupoane de Reducere

Am pierdut o gramada de bani cu ignoranta mea. Sunt in America de 9 ani si pentru mai bine de 7 ani nu am inteles cuponarii. Cand erau in fata mea la casa de plata ii injuram in gand pentru ca trebuia sa astept dupa ei sa isi caute cupoanele in portmoneu. Imi ziceam ca pentru catva centi nu merita sa pierzi timpul. Intradevar erau numai catva centi pe produs, dar ei aveau cupoane aproape la toate produsele pe care le cumparau.

Ceea ce vreau sa spun este ca, nu este o rusine sa faci economie, nu este o rusine si pierdere de timp sa folosesti cupoane, nu este o pierdere de timp sa gasesti cele mai bune dealuri pe piata.

Cum internetul devine tot mai folosit si in Romania, alegi ce fel de magazine te intereseaza, vezi care oferta iti place, selectezi cuponul si il printezi. Cand te duci la cumparaturi nu uita sa iei cuponul din imprimanta. La casa, prezinti cuponul la vanzatoare si iti iei reducerea oferita.

Crede-ma ca dupa ce o sa vezi prima data ca faci o mica economie, o sa devii dependent de aceste Cupoane de Reducere, o sa iti placa, o sa ai un sentiment placut. E bine sa simti ca ai pus ceva de o parte pentru o bluza noua pe care vrei sa ti-o cumperi, sau pentru viitorul concediu.

Nu lasa un deal bun sa treaca pe langa tine, numai pentru ca nu ai facut inainte asa ceva. Comerciantii din ziua e azi ofera nenumarate reduceri, creaza cupoane numai ca tu, cumparatorul sa intri in magazinul lor. Nu ezita si intra cu acel cupon in mana si fa economie.