Детският гардероб през зимата

Какви детски дрехи да подготвим за зимата?

Детският гардероб през зимата съвсем не е лесна задача и няма да е зле да го обмисляте предварително, преди да тръгнете неориентирани по магазините. Най- добрият избор несъмнено е детски дрехи българско производство. По този начин избирате родни производители на детски дрехи и подпомагате българската икономика. Такъв ход би рискувал не само бюджета ви (знаем, че жените сякаш са с картечници, когато им се дадат пари, а за покупки за децата случаят става още по-опасен), но и нервите и времето ви. Ако обаче сте наясно от какво има нужда детето ви за зимата, ще избегнете всякакви импулсивни покупки, ще се концентрирате върху това, което ви трябва и в крайна сметка ще изберете най-надеждното. Затова и днес темата ни е не просто детският гардероб през зимата, а цял списък от съвети, които да ви помогнат в обличането на малчуагана за студените дни от годината, включително и за късна есен.

Детски дрехи от Кей

Ето кои са акцентите, на които трябва да наблегнете в случай че сте на пазар за детски зимни дрехи:

Започнете с основното, т.е. топло и уютно зимно яке, нека изборът Ви бъде за детски дрехи от български производител. Казваме уютно в смисъл на комфортно, защото често, родителите правят голямата грешка да вземат прекалено обемиста връхна дреха, с която детето няма шанс да се помръдне, камо ли пък да играе. Освен това, нашият съвет е да заложите не само на перфектната вътрешна подплата за отличен термо ефект, но и на външната непромокаема част. У нас по-често вали дъжд, а и когато има сняг, в повечето случаи той е мокър.

Страхотни аксесоари за снежните дни

Все пак, понякога, времето е благосклонно с нас и ни дарява фантастични дни на зимна приказка навън. Тогава децата искат да играя със снега — да се целят със снежни топки, да карат шейна или ски, да правят снежни човеци пред блока. Това няма как да стане без нужните инструменти, а именно чифт ръкавици, мек шал, интересна шапка, за да не му се смеят останалите деца и термо чорапи за двойна защита за краката. Нали знаете, за да сме здрави, трябва да пазим най-вече краката на топло.

Не са нужни много панталони, по-важното е да има повече пуловери!
В повечето случаи петната излизат по връхните дрехи, а и изпотяването се появява там. Затова и е излишно да си харчите парите за прекалено много чифтове панталони. Изгодният вариант е да имате два чифта, а с останалите пари да закупите плетени жилетки, комфортно поло за малкото ви момиченце и разбира се ватирани блузи с любимия комикс герой за сина!