Visokokvalitetni dodatak gvožđu

Neki ljudi će možda morati da uzimaju suplemente gvožđa da bi ispravili nedostatak. Gvožđe je važan nutrijent koji je telu potreban za stvaranje hemoglobina, koji prenosi kiseonik u krvi.

Takođe je neophodan za zdrav rast ćelija i pravilnu imunološku funkciju. Dodatak Iron Plus kompanije CaliVita International pruža zgodan način da dobijete dodatno gvožđe koje vam je potrebno. Dolazi u obliku tableta koji se lako uzimaju i daje snažnu dozu ovog važnog minerala.

Iron Plus iz Calivite je kompleks gvožđa, vitamina i minerala dizajniran da podrži potrebu tela za gvožđem. Takođe sadrži folnu kiselinu i vitamin B12, koji doprinose normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca. Iron Plus je pogodan za vegetarijance i vegane.

Iron Plus iz Calivite obezbeđuje telo gvožđem koje je neophodno za formiranje hemoglobina i mioglobina. Takođe podržava normalan transport kiseonika u krvi i doprinosi smanjenju umora i umora. Pored toga, Iron Plus sadrži folnu kiselinu i vitamin B12, koji doprinose normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca. Iron Plus iz Calivite je pogodan za vegetarijance i vegane. Takođe je pogodan za ljude koji traže suplement da podrže potrebu svog tela za gvožđem.

CaliVita Iron Plus je visokokvalitetni dodatak gvožđu koji može pomoći u prevenciji ili lečenju anemije usled nedostatka gvožđa. Posebno je formulisan sa gvozdenim glukonatom, koji telo lako apsorbuje. CaliVita Iron Plus takođe sadrži vitamin C, folnu kiselinu i druge esencijalne hranljive materije za održavanje optimalnog zdravlja.

Ako ste trudni, dojite ili imate bilo koje zdravstveno stanje, obratite se svom lekaru pre nego što uzmete CaliVita Iron Plus.

CaliVita Iron Plus je odličan način da nabavite gvožđe koje vam je potrebno, a lako ga je uzeti! Uzmite samo jednu tabletu dnevno uz obrok. CaliVita Iron Plus je suštinski dodatak za svakoga ko želi da održi optimalno zdravlje i dobrobit.

Gvožđe je esencijalni mineral koji igra vitalnu ulogu u našim telima. Neophodan je za proizvodnju hemoglobina, koji nosi kiseonik u našoj krvi. Gvožđe je takođe uključeno u energetski metabolizam i regulaciju rasta ćelija. Nažalost, nedostatak gvožđa je čest problem, posebno među ženama u reproduktivnom dobu. Međutim, suplementi gvožđa mogu pomoći u sprečavanju ili lečenju anemije zbog nedostatka gvožđa.

--

--

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store