Gezocht: Storyteller Hosts (M/V)

Sherlocked is een escape room game, een mystery experience voor kleine groepen in Amsterdam.

Wij zijn op zoek naar sterke verhalenvertellers om part-time deze spellen in te leiden en te begeleiden. Als host leid je groepen door het verhaal waarin ze zich zullen begeven. Na de start van het spel kijk je via camera’s mee naar het verloop, en geef je waar nodig geheimzinnige hints.


Over Sherlocked: we zijn in 2014 gelanceerd in de Beurs van Berlage en we zijn mede dankzij een optreden bij De Wereld Draait Door (zie item) en een nummer 1 plek op Tripadvisor nu bezig met de uitbreiding naar onze 2e game room (en nog veel meer).

Gezochte kwaliteiten:

  • Storytelling — je moet het leuk vinden verhalen te vertellen en mensen mee te nemen in een avontuur, zowel in het Nederlands als Engels.
  • Zelfredzaamheid en een beetje technisch inzicht; mocht er een onderdeel van het spel niet werken, is het belangrijk dat je zelf een oplossing kunt bedenken, soms nog tijdens het spel, of op tijd voor het volgende spel.
  • Betrouwbaarheid — je krijgt als host verantwoordelijkheid over de kwaliteit van de ervaring van veel mensen en bent daarmee voor die mensen het gezicht van Sherlocked.

Verdere info:

  • Een shift is gemiddeld 8 uur per dag
  • We hebben zowel dag- als avond shifts: ‘s ochtends van 9:15 tot 16:45 en ‘s avonds 16:30-01:30 (soms is deze shift ± 2 uur eerder klaar wanneer er geen spel om middernacht start)
  • Betaling is bruto €14,27 per uur (als je loonheffingskorting toepast, komt dat op ongeveer €10 per uur netto uit)
  • Je solliciteert voor minimaal 2 shifts per week (meer is evt mogelijk) en we vragen in principe een commitment van 1 jaar.
  • We zijn een jong team met grote ambities. Op het moment zijn we 5 nieuwe ervaringen aan het ontwikkelen om zowel in Nederland als internationaal uit te breiden. En er zullen in de komende jaren veel mogelijkheden ontstaan om te groeien binnen het bedrijf.

Reageren kan per mail met bijgevoegde CV en motivatie: hosts@sherlocked.nl

Like what you read? Give Sherlocked a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.