Οδηγίες πρόσβασης

Το τουρνουά διεξάγεται Σάββατα 11:00–13:30, καθώς και μία Κυριακή που διεξάγεται 13:00–15:30.

Αυτές τις μέρες, οι πύλες που είναι ανοιχτές για το κοινό είναι η Πύλη Κατεχάκη (ανοικτή για αυτοκίνητα και πεζούς) και η Πύλη Ζωγράφου (ανοικτή μόνο για πεζούς).

Μέσω ΜΜΜ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις γραμμές 608 και 230 (διέρχονται από σταθμούς μετρό ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ και ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, αντίστοιχα) που κάνουν στάση στην 8η Ζωγράφου. Στη συνέχεια θα μπείτε στην Πολυτεχνειούπολη από την Πύλη Ζωγράφου. Η Κεντρική Βιβλιοθήκη απέχει περίπου 12 λεπτά με περπάτημα από τη στάση.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή 409 (διέρχεται από σταθμό μετρό ΚΑΤΕΧΑΚΗ) και να κατεβείτε στον σταθμό ΑΛΕΒΙΖΑΤΟΥ. Στη συνέχεια θα μπείτε στην Πολυτεχνειούπολη από την Πύλη Κατεχάκη. Η Κεντρική Βιβλιοθήκη απέχει περίπου 16 λεπτά με περπάτημα από τη στάση.

Για πρόσβαση με αυτοκίνητο, η είσοδος γίνεται από την Πύλη Κατεχάκη. Υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων ακριβώς κάτω από την Κεντρική Βιβλιοθήκη (στο επίπεδο του ισογείου).

Η Κεντρική Βιβλιοθήκη βρίσκεται στο κέντρο της Πολυτεχνειούπολης. Η είσοδος είναι στην Πλατεία Κέντρου (επίπεδο 1ου ορόφου).

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα στην πρόσβασή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6985947005 για να σας καθοδηγήσουμε.