Rabatkode til Iherb Danmark ? Få den her

Rabatkode til Iherb Danmark ? — Den er i bunden af artiklen her

Har du hørt om Iherb ? Det har jeg kun selv for nylig. Men da jeg først havde fundet det brugte jeg over 3000,- kr på en måned på kosttilskud, billig økologisk extra virgin kokosolie ( som er stort set umuligt at finde i Danmark), c vitamin pulver, flydende d vitamin, super god magnesium, mælkesyrebakterier, multivitaminer, chiafrø og meget meget mere.

Som eksempel kan jeg sige at fandt den extra virgin økologiske kokosolie til cirka 90,- kroner for et 1 kg ( Jarrow hedder mærket derinde). Fantatisk kvalitet og smag, og til under halv pris af den økologiske kokosolie her i Danmark.

Er fragten dyr med Iherb ?

Jeg betalte 30 kroner for fragten af den kokosolie. Fra USA til min dør. Det var så den langsomme fragt med skib godt nok, men det tog ikke mere end 11 dage så var den der. Nogle gange kan fragten med Iherb dog godt tage op til 6 uger. Men tager det længere end det får du refunderet dit beløb.

Det længeste jeg selv har ventet er en 1 måned. Det mest normale er cirka 14 dage.

Told og moms fra Iherb

Du betaler ikke dansk moms på Iherb, og det ville være så meget nemmere hvis du gjorde. Fordi en sjælden gang i mellem bliver dine varer altså taget i den danske told, og så skal du betale moms af dine køb OG et gebyr fra Told for at ekspedition. Det er kun fair. Vi skal overholde loven.

De 2 gange ud af 12 det er sket for mig, er det alligevel billigere for mig at handle på Iherb end det ville være på et dansk site. Og samlet set er besparelsen nærmest gigantisk.

Folk fra hele verdenen handler på Iheb, og selv efter amerikanske webshop standarder er det stadig det billigeste site for kosttilskud i verdenen.

Det som jeg også kan lide ved Iherb er at der er et stort community som snakker om vitaminer, mineraler, kosttilskud og mad. Det vil sige at der altid er en masse anmeldelser af de forskellige produkter, så du nemmere kan finde vej i junglen af deres over 35.000 varer.

Nåh, skulle vi komme frem til den rabatkode ? :)

Den er lige her. men den gælder som sagt kun for førstegangs købende, men til gengæld gælder den for evigt. Det vil sige at selvom du finder den her artikel om 5 år, så kan du stadig bruge den rabatkode, såfremt det altså stadig er først gang du køber kosttilskud, vitaminer, mineraler osv på Iherb.

Så:

1: Opret en konto

2: Brug den her rabatkode http://www.iherb.com/?rcode=BUQ5428

3: Glæd dig over at du har sparet mindst 50 % på dine kosttilskud, selv efter told ( hvis du bliver taget der)

Ps: De har også en masse kosstilskud, flydende vitaminer osv som man slet ikke sælger i Danmark. Jeg elsker selv flydende vitaminer da de har en høj biotilgængelighed, men det er for farligt til Danmark åbenbart ;)