Aplikacionet më të mira për punë dhe produktivitet

1. Airtable

TechCrunch

Airtable është një aplikacion që mundëson përdorimin relacional të bazës së të dhënave,që kombinon fuqinë e Microsoft Access dhe lehtësinë e përdorimit të Google Sheets. Shtimi i të dhënave bëhet në spreadsheet dhe ju mund të ngarkoni foto dhe përmbajtje të tjera.

Ju mund të lidheni nga cilado pajisje me të dhënat tuaja dhe të gjeni informacionin që iu nevojitet.

Ju mund ta përdorni Airtable për të organizuar të dhëna si: projektet tuaja, pronën, madje edhe planet për Vitin e Ri dhe më pas mund t’i gjeni të dhënat në këto listime kurdo që ju nevojiten.

Shkarko Airtable për Android Shkarko Airtable për iOS

2. Acuity Scheduling

Acuity Scheduling ndihmon klientët në organizimin e termineve.

Datat e pushimeve tuaja janë të bllokuara automatikisht dhe kontaktet mund të zgjedhin vetëm kohën e lirë në listë.

Acuity Scheduling do t’ua përkujtojë juve dhe kontakteve tuaja takimin, në mënyrë që askush të mos mungojë. Po ashtu, të gjithë e anashkalojnë pyetjen “kur jeni të lirë?”

Acuity Scheduling

3. HubSpot CRM

Zapier

Ju keni nevojë për një mënyrë më të mirë për të ndjekur kontaktet, furnizuesit, konsumatorët, sponsorët, investitorët tuaj dhe gjithë të tjerët që ndërveprojnë me kompaninë tuaj.

Prandaj, ju nevojitet një software për CRM — Customer Relationship Management, apo Menaxhimi i Marrëdhënieve me Klientët, dhe HubSpot CRM mund ta kryejë këtë detyrë falas për ju.

HubSpot CRM ju lejon të ndiqni çdo ndërveprim me secilin kontakt në të gjithë ekipin tuaj. Kështu, ju nuk keni nevojë të pyesni veten se çfarë ka biseduar kolegu juaj me personin që do ta takoni sërish.

Shkarko HubSpot CRM per Android Shkarko HubSpot CRM per iOS

4. Omnifocus

Omni group

OmniFocus është aplikacion i përsosur për menaxhimin e projekteve, duke ju ndihmuar të rrini produktiv me metodologjinë Getting Things Done (GTD).

Shkarko OmniFocus per iOS

5. Google Sheets

Zapier

Google Sheets filloi si një alternativë e thjeshtë online e Excel-it por ka fituar përdorim shumë të gjerë dhe ka shtuar funksionalitete shumë të dobishme.

Shkarko Google Sheets per Android Shkarko Google Sheets per iOS

6. Slack

Toky

Slack është aplikacion që ka bërë bujë në gjithë botën. Slack është një aplikacion për bisedë ekipore si LINE ose Messenger i cili i kombinon në një mekanizëm produktiv të gjitha bisedat rreth punës.

Diskutoni për çdo gjë në kanale, kaloni në një telefonatë apo ndërtoni robotin Slack për të pranuar automatikisht të dhëna nga aplikacione të ndryshme.

Shkarko Slack per Android Shkarko Slack per iOS

7. Facebook Lead Ads

ParaCore

Facebook Lead Ads janë reklama që nuk i keni parë kurrë më parë.

Në vend se të shfaqë një grafikë apo një video me shpresën që njerëzit do e vërejnë atë, Facebook Lead Ads i lejon shikuesit e interesuar që të plotësojnë një formular dhe ta dërgojnë drejtpërdrejt informacionet e kontaktit.
Në këtë mënyrë ju mund të vazhdoni bisedën, duke dërguar informacion shtesë me një gjasë shumë më të mirë për ta kthyer atë person në konsumator.

Socialive ofron shërbimin Facebook Lead Ads. Na kontaktoni për detajet.

8. Google Forms

Zapier

Google Forms përfshin mjetet kryesore që ju duhen për të ndërtuar formulare dhe sondazhe. Ju mund t’i pyesni të anketuarit për vlerësimet e tyre, t’i testoni ata, t’ua tregoni rezultatet dhe t’i futni përgjigjet në një spreadsheet.

Shkarko Google Forms për Android

9. Basecamp 3

Zapier

Me Basecamp 3, ju mund të përcillni të gjitha punët, shkrimet, bisedat dhe më shumë brenda projektit dhe të krijoni sa më shumë projekte që i nevojiten ekipit tuaj me çmimin e njëjtë.

Shkarko Basecamp 3 per Android Shkarko Basecamp 3 per iOS

10. ConvertKit

ConvertKit

Shpesh duhet kohë për t’i bindur njerëzit t’i blejnë produktet tuaja. ConvertKit mund të bëjë këtë për ju.

Sa herë që doni të lansoni një produkt të ri, ju do të bëni një faqe të ngjashme për të mbledhur email-a dhe atëherë ConvertKit vazhdimisht do të dërgojë emaila për t’i bindur ata që ta bëjnë blerjen ose do t’i trajnojë ata si ta përdorin produktin tuaj.

ConvertKit

11. ClickFunnels

Prweb

ClickFunnels është një aplikacion për çdo pjesë të procesit të blerjes nga konsumatorët tuaj, nga promovimi e deri te shitja.

Ju mund të krijoni një faqe tjetër të ngjashme, të mblidhni kontakte dhe të përdorni automatizimet e tij për të qëndruar në kontakt të vazhdueshëm me klientët tuaj.

Shkarko ClickFunnels per Android

12. Excel

Whilehome

Që nga lansimi origjinal në Macintosh në vitin 1985, deri tek edicioni më i ri i aplikacionit, Excel vazhdon të jetë njëri nga mjetet më të famshme për punë dhe produktivitet.

Ju tani mund të listoni dhe të përpunoni në bashkëpunim me ekipin tuaj, duke tërhequr të dhënat nga aplikacionet tuaja dhe duke përdorur shtesa (add-ons) të reja.

Tani Excel përfshin mjete si sondazhi dhe formulari për një mënyrë të shpejtë të mbledhjes së të dhënave direkt në një spreadsheet.

Shkarko Excel per Android Shkarko Exel per iOS

13. Chatfuel for Facebook

Zapier

Dëshironi të ndërtoni një chatbot intelegjent, por nuk dini nga t’ia filloni?

Chatfuel për Facebook ju lejon të ndërtoni një të tillë brenda minutave, pa asnjë kodim.

Ju mund të përgatisni përgjigjet ndaj pyetjeve më të shpeshta të klientëve tuaj, pastaj të dërgoni mesazhe automatike sa herë që pranoni pyetje të caktuara.

Keni nevojë për të shpërndarë harta, orarin e punës ose ndonjë ofertë speciale? Ju mund të ndërtoni një chatbot për këtë dhe më shumë dhe ta vini në dispozicion të një miliardë përdoruesve të Facebook Messenger.

Chatfuel for Facebook

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.