Pse duhet të reklamoni në Instagram

Shembull i postimit të sponsoruar në Instagram

Me siguri shpesh i keni parë posimet sponsored në Facebook. Socialive ju ofron mundësinë e postimeve të sponsoruara edhe në Instagram.

Pse duhet të reklamoni në Instagram? Ja arsyet:

  1. Instagram është rrjeti social me rritjen më të madhe në vend. Ai tashmë është rrjeti social i dytë më i vizituar pas Facebook-ut.
  2. Njerëzit vijnë në Instagram për inspirim vizuel dhe dizajni i thjesht e i bukur bën që vizualet tërheqëse të jenë në qendër të vëmendjes.
  3. Reklamimi në Instagram ka fuqinë që t’i prek njerëzit — t’i inspirojë ata që një biznes ta shohin ndryshe.
  4. Bizneset mund të ndajnë storiet e tyre me një audiencë mjaft aktive në një ambient kreativ dhe me cilësi të lartë dhe të nxisin aksion me reklamat e tyre, si psh shitje, referim te klientët tjerë potencialë, etj.
A doni të keni postim të sponsoruar në Instagram? Na kontaktoni.