Solskinn og dashboard

Solskinn i Bergen er en sjeldenhet, men Cubit legger ikke ned arbeidet for det. Den siste tiden har mer og mer kommet på plass i løsningen.

Noe av det vi er veldig opptatt av er effektive arbeidsprosesser og arbeidsflater som gir god oversikt til brukeren våre. Første versjon av Cubit Tilsyn sitt dashboard er nå ferdig og testes aktivt for å sikre at vi har de rette oversiktene og de rette elementene for en god og effektiv arbeidsprosess.

Dashboard — Cubit Tilsyn

Personlig synes jeg at dette begynner å se veldig bra ut. Dette er et godt eksempel på hvorfor man tidlig bør bruke ressurser på brukeropplevelse /UX. Videre hvor viktig det er at brukere av løsningen er med fra dag 1.

Som du kan se har vi lagt inn en del statistikk som kan være nyttig for brukerene våre — eksempelvis: hva er de vanligste avvikene og hvilken status har de ulike sakene. Kommenter gjerne under om det er data du savner.

Ønsker du å teste løsningen kan du gå inn på cubit.no og få tilgang til en demo. Du vil da få teste den helt siste funksjonaliteten, komme med ris / ros og få tilgang til Cubit Community på Slack.

Ha en fortsatt fin sommer !