Skisport

Verdens sjoveste sport.!

Er du heller ikke fan af de mere traditionelle sportsgrene, som fodbold, håndbold eller badminton. Synes tit det bliver kedeligt bare at fare rundt på en bane efter en bold. Så burde du prøve skisport.!

Hvis du også har det sådan, så findes der også de sportsgrene, som godt nok er lidt dyre, men til gengæld også giver en kæmpe oplevelse. Som f.eks. Skisport/Skiture.

Skøn udsigt, frisk luft og fart på.!

Jeg var på min første skitur for tre år siden. Jeg opdagede virkelig hvor fantastisk det er. Jeg husker stadig den dag, hvor jeg bestilte mit første skitøj. Det var en fed følelse, at man skulle ud og opleve noget man aldrig havde oplevet før.

Og det var verdens fedeste oplevelse.! Jeg har lige siden haft lyst til at stå på ski hver dag. Husker denne uge, hvor jeg står på toppen af bjerget hvor udsigten var så smuk, luften var frisk og jeg nød virkelig hvert sekund. Når man så begynder at få taget på at “stå” på ski, så bliver det pludselig også det sjoveste.

Nu tager jeg nogle af de store sne ramper og de fleste sorte pister og det er aldrig kedeligt at være afsted.

Så hvis du også synes en almindelig sportsgren er kedelig, så tag en tur på ski, for jeg er sikker på, at det kunne være noget du blev bidt af, ligesom jeg. :)

Like what you read? Give Emil Thomsen a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.