Alle stillinger er besat — men send gerne uopfordrede ansøgninger.

Designere, UX’ere og frontendudviklere til Sorthvid

Sorthvid er de sidste år fordoblet i størrelse, og udviklingen ser ud til at fortsætte. Kunderne bliver større, projekterne sjovere og kollegerne flere. Det håber vi, du har lyst til at blive en del af. I så fald tilbyder vi et rigtig godt job og en mulighed for at være med, når vi tager næste skridt mod at blive danmarks førende digitale bureau.

Vores team består nu af 18 ambitiøse og kreative kollegaer, og vi har brug for flere på holdet. Lige nu søger vi minimum tre kollegaer. Vi søger både meget erfarne profiler og nye talenter. Så lad os høre, hvor du er nu, og hvor du gerne vil hen.

Frontendudviklere

Vi har brug for frontendudviklere som trives med at befinde sig midt imellem design, UX og udvikling. Det er derfor vigtigt, at du har øje for godt design, og at du har lyst til at være med til at træffe en masse designbeslutninger, der i sidste ende skal understøtter den gode brugeroplevelse.

Vi regner med, at du har erfaring med (det meste af) nedenstående:

 • CSS
 • HTML
 • Javascript (ES6 — vi er framework agnostiske)
 • NodeJS
 • CMS systemer som (Sitecore, Drupal eller lignende)

Vi ved godt, det er de færreste, der kan det hele, så det er også vigtigt for os at høre, hvad du bedst kan lide at arbejde med. Du skal også vide, at vi vægter talent, engagement og personlighed meget højt. Vi tror på, at din indstilling og tilgang ofte er vigtigere end det, du tidligere har arbejdet med.

Du bliver en del af et team på fire frontendere, som går op i kvalitet, modulær kode og nye teknologier. Vi er altid åbne overfor nye metoder og tilgange, og du kommer bl.a. til at bidrage med videreudvikling af vores eget designsystem.

Designere

Vi søger designere, der vil være med på vores team, der arbejder med identitet og digitalt design. Du kommer til at arbejde med websites, ecom-løsninger, applikationer osv. og vi regner med, at du har tjek på dine værktøjer — hos os benytter vi typisk Sketch, Adobepakken, Invision, HTML/CSS og pen og papir. Derudover vil vores kunder og dine kollegaer meget gerne diskutere tingene med dig, så forvent, at du kommer til at deltage i en del workshops og sparringssessioner.

Vi regner med, at du har erfaring med (det meste af) nedenstående:

 • Visuelt koncept / identitetsdesign
 • Digitalt design til responsive løsninger
 • Designsystemer og designmanualer
 • Illustrationsarbejde

Det betyder ikke så meget, om du er uddannet det ene eller det andet sted, eller om du evt. er selvlært. Ret beset har vi blot brug for, at du kan lave fedt design på et højt professionelt niveau, og at du har et godt drive og er god at arbejde sammen med.

User Experience Designere

Som User Experience Designer er det dit ansvar at få brugerbehov og forretningskrav og til at løbe sammen i den gode brugeroplevelse. Du kommer til at spille en central rolle i vores designprocesser, og du kommer til at arbejde tæt sammen med kunder, brugere og øvrige interessenter. Det er vigtigt at du kan lide at arbejde bredt og iterativt — dvs. at du trives med processer hvor du veksler mellem analyse, brugerinvolvering, strategisk arbejde og ikke mindst udvikling af skitser og prototyper.

Vi regner med at du har erfaring med det (det meste af) nedenstående:

 • En bred vifte af UX-redskaber og metoder.
 • Planlægning af UX-processer.
 • Facilitering af workshops (herunder tests) med kunder, bruger og andre.
 • Skitsering og prototypeudvikling i Sketch, Axure, Invision, HTML/CSS eller lign.
 • Specifikation og overlevering af UX-leverancer.

Du har sandsynligvis en baggrund fra IT-universitetet, informationsvidenskab, medievidenskab eller lignende, og det vil selvfølgelig være et stort plus, hvis du også kommer med nogle års erfaring fra et lignende bureau.

Skal vi snakke?

Så lad høre fra dig, og medsend dit cv og portfolio eller links til ting, du tidligere har arbejdet med. Hvis det ser interessant ud, så håber vi, vi må byde på kaffe og en snak indenfor nærmeste fremtid. Skriv senest 1. februar — eller hurtigst muligt. Tiltrædelse er omkring marts/april.

Der er tale om fuldtidsstillinger, og løn og vilkår er selvfølgelig efter kvalifikationer. Hvis du har spørgsmål, så må du meget gerne skrive til os på job@sorthvid.net — eller du kan ringe direkte til Jonas på 26290925.

Om Sorthvid

I bureaulandskabet er vi en lidt speciel størrelse. I modsætning til branchen i almindelighed, har vi aldrig haft travlt med at promovere os selv eller vokse uden noget særligt formål.

Måske betyder det, at du ikke kender os så godt. Omvendt har det også betydet, at vi stille og roligt og uden at gå på kompromis med hverken faglig integritet eller den gode stemning har fået etableret noget velfungerede og langtidsholdbart. Vi har eksisteret i næsten 10 år, og vores bedste markedsføring har altid bestået af ærlighed, høj kvalitet og glade kunder. Det har virket, og det holder vi fast i.

Det siger sig selv, at vi vi går rigtig meget op i, at vi har det godt med vores kunder og hinanden. Det skal være sjovt og lærerigt at arbejde hos os, og vi tager os tid til vidensdeling, konferencer, fredagsbarer osv. Vi bor på Islands Brygge og vi er lige nu 18 søde og engagerede kollegaer.

Vi er stolte af at arbejde for en række af Danmarks mest interessante kunder: Løgismose/Meyers, Pandora, BoConcept, Beoplay, Tryg Forsikring, Københavns Lufthavne, Ganni, Magasin, Undervisningsministeriet, Erhvervsministeriet, SOS Børnebyerne mfl.

Sorthvid 
Njalsgade 21E, 1
2300 København S
www.sorthvid.net

Like what you read? Give sorthvid a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.