Ny Nexus 6P

Som jeg kunne fortælle for en lille måned siden, så var jeg så uheldig, at glasset på bagsiden af min Nexus 6P revnede af sig selv, uden at have været udsat for nogen form for overlast.

I går skete det så!

Jeg fik min Nexus 6P tilbage! Eller det vil sige, det gjorde jeg faktisk ikke. For jeg fik rent faktisk en helt ny Nexus 6P! Huawei har simpelthen valgt, at give mig en helt ny telefon i stedet for at udskifte glasset i den gamle, som jo ellers var det de havde lovet mig. Men jeg klager ikke — en ny telefon er jo klart bedre, så det var en dejlig overraskelse!

Nexus 6P nummer 2 frisk ud af æsken. Foto: Søren Hugger Møller

Hele processen har taget lidt tid. Det skyldes naturligvis delvist, at timingen har været uheldig, da det hele kom til at falde sammen med jul og nytår — jeg sendte telefonen til reparation den 13. december — men også, at Huawei har samlet samtlige reparationer i Europa i Tjekkiet. Så jeg sendte telefonen til Esbjerg (til Mobylife, det tidligere Telecare), og derfra blev den sendt videre til Tjekkiet. Og jeg går stærkt ud fra, at den fabriksnye Nexus 6P jeg så har fået også er kommet fra Tjekkiet, via Esbjerg, til København S.

Man kan diskutere fornuften i, at sende en telefon det halve af Europa rundt for så bare at give mig en ny. Det havde nok været nemmere hvis man hos Huawei til at starte med blot havde accepteret fejlen og tilbudt mig en ny. Men OK, nu skal jeg heller ikke være mere utilfreds end højst nødvendigt 😉.

Jeg har fået en helt ny telefon, og dermed også ekstra oplader og USB-C-kabler, og nu glæder jeg mig bare ti lat komme igang med at bruge den rigtig igen. For anden gang! Med krydsede fingre, og håbet om at glasset på denne holder bedre…

I min oprindelige mini-anmeldelse skrev at jeg ville skrive lidt mere om mine oplevelser med telefonen, herunder kameraets kvalitet. Det satte den gamle Nexus 6P jo en effektiv stopper for, men jeg satser på at vende stærkt tilbage, når jeg lige har fået testet den nye lidt mere af 😀.