Dragkrok.net erbjuder överlägset bäst priser på marknaden och 5 års garanti ingår alltid i alla montage.

Deras verkstäder finns över hela Sverige. Ni kan exempelvis få dragkrok monterad i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Malmö. När du ska välja dragkrok så finns de i flera olika utformanden, exempelvis är fast dragkrok den klart vanligaste och populäraste modellen. De andra modellerna är avtagbar dragkrok horisontell och avtagbar dragkrok vertikal. Sistnämnda är nästintill helt dold i avtagbart läge.

Den fasta dragkroken är givetvis den billigaste och passar dig bäst som behöver använda dragkroken mycket!

För personer som är lite mer stilmedvetna eller helt enkelt vill slippa slå i knäna i en fast dragkrok varje gång du vill komma åt bagaget så kostar det inte mycket mer att betala för att få en exklusiv avtagbar dragkrok. En avtagbar dragkrok kräver lite mer i underhåll och behöver smörjas upp några gånger om året. Sitter den avtagbara dragkroken kvar exempelvis under en kall vinter så kan den rosta fast, därför är det alltid bäst att endast ha dragkroken på plats när den skall användas.

Eftersom det numera inte är några problem med Transportstyrelsen, vilka innan krävde att bilen skulle registreras om så blir det därför mycket enklare att enbart anlita en duktig verkstad som kan montera en dragkrok professionellt.

Vi rekommenderar därför dragkrok.net som gjort över 5000 lyckade dragkroksingrepp.