Nettbutikk søker digital superhelt for å utføre alle typer oppgaver

STILLINGSUTLYSNING: Er du designer, utvikler, tekstforfatter kreativ, kompetent på Analytics, UX-designer, ekspert på varelagerlogistikk og en god prosjektleder som kan ta ansvar for at vår nettbutikk sine tall stiger til himmels på bare en måned? Da søker vår nettbutikk deg!

Simpleness venter fortsatt på å møte overnevnte person. Altfor ofte hører vi om ledere som ikke forstår mengden og bredden av den kompetansen som er nødvendig for å drifte en nettbutikk.

Det ingen tvil om at det er utfordrende å lykkes med en nettbutikk i dagens marked. Aldri før har det vært flere som kjemper om kundens oppmerksomhet og penger. Mange lykkes med å sette opp en pen nettbutikk, men altfor få behersker å drifte nettbutikken etter lansering.

Hvem er din digitale butikksjef og daglig leder?

Du ville ikke åpnet en butikk uten å ansette en butikksjef og ansatte, så hvorfor gjelder ikke det samme for nett? Altfor mange ganger ser vi at bedrifter kun setter av en venstrehånd til å drifte bedriftens nettbutikk.

Frustrerende for den som får ansvaret, for drift av en nettbutikk er ikke en deltidsjobb, men en fulltidsjobb — gjerne med behov for mer enn en spisskompetanse. Og i motsetning til vanlige butikker stenger aldri nettbutikken.

Mer enn bare et varelager

Hvis vi skal skape en unik og engasjerende nettbutikk som selger, må vi også produsere innhold, kampanjer, kundekommunikasjon og et visuelt uttrykk som bygger varemerke og gir kontinuerlig omsetningsvekst online.

Fokuserer på nøkkeltall og data

Hovedmålet ditt bør være å bygge trafikk til nettstedet og konvertere flest mulig mottakere gjennom e-post-kommunikasjon og førstegangskjøpere.

Nøkkeltallet vi vil jobbe etter er CPA (cost per acquisition) og sørge for at dette tallet blir så lavt som mulig. Dette blir styrende for å se hvilke innholdsproduksjoner og kampanjer som fungerer.

Leter du etter superhelten som skal redde nettbutikken din?

Dessverre må vi skuffe deg og si at det ikke finnes noen digital potet som kan fikse salget på nettbutikken alene. Superhelten du leter etter er vår mening et team med rådgivere, SEO-nerder, UX-designere, tekstforfattere, kreatører og utviklere.

Det krever ressurser og kompetanse som mange bedrifter ikke har internt. Simpleness jobber med å håndtere alt relatert til den kommersielle driften av din nettbutikk — vi komponerer et team med de ressursene du trenger for å lykkes i det daglige arbeidet med å gjøre nettbutikken til en suksess.

The Secret Sauce

Vi mener vi har funnet en kostnadseffektiv driftsmodell som hjelper våre kunder til suksess med sine nettbutikker, vår The Secret Sauce. Og det koster ikke så mye mer enn å ha en eller to ansatte in-house.

I skrivende stund hjelper vi Jernia, Dyreparken, Taxfree.no og JUICE. Simpleness håndterer alt av produksjon, publisering og utforming av salgs- og markedsføringsmateriale til nettbutikken. I tillegg har vi et design- og utviklerteam som sammen med deg kontinuerlig vil jobbe med å forbedre nettbutikken.

Små grep kan gjøre stor forskjell

Dette kan være små og store grep og vi tar ansvaret for å optimere nettbutikk og kampanjer basert på statistikk og konverteringsgrad. Vi tar også ansvar for at all kommunikasjon rundt nettbutikken samkjøres med øvrig digital markedskommunikasjon, blant annet ved å skape kampanjer for sosiale medier.

Vi Simpleness har også veldig god kaffe, så hvis du vil komme innom og ta en kopp og en prat om hvordan vi kan øke konverteringen for din nettbutikk, du hjertelig velkommen 😇