3 Bra videoer fra Webdagene

Det begynner å bli noen år siden jeg var på Webdagene. Men da er det jo veldig greit at de er veldig flinke med å legge ut videoer fra konferansen.

Idag har jeg lyst til å peke på tre videoer som jeg har sett de siste dagene. Dette er videoer som nok er mer forretningsside / business development enn web teknologoi. Alle tre omhandler selskaper som jeg følger med stor spenning.

Jeg flyttet inn til sentrum av Oslo iår. Og noe av det første jeg gjorde var å skaffe meg et abonnement på Bysykkel. Jeg har ikke brukt det supermye. Men opplever Oslo bysykkel som et tilbud som gjør det lettere og bedre å bo i byen. Har fulgt spent med på hvordan de har bygd tjenesten, og kritikken som har kommet mot tjenesten. Så det var gøy å få litt bedre innsikt i hvordan de jobber og tenker.

Nabobil er en av de nye selskapene i den såkalte “delingsøkonomien”. Spenndende å få litt mer innblikk i tjenesten, og hvilke brukerutfordringer de har møtt.

En annen av mine favoritter er Kolonial.no de kommer til meg flere ganger i mnd med matvarer. Også her synes jeg det er spennende å høre om hvordan de har jobbet og jobber. Særlig utviklingen av hentepunkter var ny for meg, og vil trolig også være en viktig bit når det gjelder å skape lønsomhet.

Har et bonustips om Kolonial.no hør en podcast med Kolonial.no hos Shifter.

Ny kunder av Kolonial.no som handler for over 500,- får 200,- i avslag ved å følge denne linken.