Stuffz.co este un marketplace ce faciliteaza inchirierea de gadgeturi intre persoane

Ai un aparat scump pe care il tii mai mult in sertar? Inchiriaza-l pe Stuffz.co

Stuffz este un marketplace romanesc pentru inchirierea de gadgeturi. Platforma functioneaza pe principiul economiei colaborative, principiu fundamentat de companii ca Airbnb sau Uber.

In ultimii ani, odata cu dezvoltarea tehnologiei online, economia colaborativa a explodat. Persoanele au inceput sa-si imparta spatiul in care locuiesc cu alti oameni, sa isi imparta masina, studioul de muzica sau chiar piscina cu persoane straine. Pana in urma cu cativa ani aceste lucruri pareau utopice insa credem ca urmatorul pas este utilizarea in comun a gadgeturilor costisitoare.

Misiunea noastra este sa facilitam inchirierea de gadgeturi mai costisitoare in detrimentul achizitiei de produse noi. Astfel urmarim sa descurajam consumerismul inutil.

Persoanele care au nevoie de gadgeturi pentru un proiect sau pentru o vacanta nu mai sunt nevoite sa le achizitioneze platind sume mari pe produse ce vor fi folosite doar ocazional. Acum le pot inchiria de la alte persoane simplu, rapid si in siguranta pe platforma Stuffz.co.

Noi, cei de la Stuffz, ne ocupam sa gasim proprietarii si chiriasii potriviti apoi pentru o siguranta sporita am implementat o procedura de verificare a utilizatorilor. Ne ocupam de asigurarea gadgeturilor, facilitam platile si operatiunile de inchiriere.

Stuffz a luat nastere in anul 2018 si se adreseaza pentru moment pietei din Bucuresti. Momentan suntem in versiunea Beta iar printre produsele ce vor putea fi inchiriate pe platforma gasim: aparate foto DSLR si mirorless, obiective foto si video, camere video si actioncam-uri, drone, echipamente de studio DJ, instrumente muzicale, console de jocuri, video proiectoare si multe alte categorii de gadgeturi.

Pentru mai multe informatii puteti accesa si testa versiunea beta a platformei aici: www.stuffz.co

Ai folosi platforma Stuffz?