Dansk Folkeparti: Flygtninge skal fratages overflødige indre organer ved grænsen

Når de ikke vil holde sig væk, kan vi jo lige så godt bruge dem til noget fornuftigt, mener Dansk Folkepartis integrationsordfører

Af: Arke Primal

Trods udsigten til at blive fysisk kropsvisiteret ved grænsen, få frataget sine penge og ejendele, tilbringe måneder i en primitiv teltlejr og at få sine børn tvangsfordret med frikadeller i daginstitutionerne (hvis man da overhovedet kan få dem til landet), er der forbavsende nok stadigvæk mennesker der søger asyl i Danmark.

Det får nu Dansk Folkeparti til at foreslå at flygtninge for fremtiden skal donere deres overskydende organer ved grænsen, inden de slippes ind i landet og sendes til teltlejrene. Organerne skal bruges til at dække behovet for organer til transplantation på danske sygehuse, hvor mange står på venteliste.

Vi mødte her til morgen en stolt Martin Henriksen, som ikke tøver med at kalde sit nye integrationsforslag for en genistreg:

Vi må sande at Danmark stadig er en flygtningemagnet — så nu skal vi holde op med at være så blødsødne. Og integrationen skal også være bedre for dem vi desværre ikke kan sende hjem endnu. Problemet er bare at vi har grebet integration helt forkert an, indtil nu. Med dette forslag vil vi slå to falafler med ét smæk.
I fremtiden skal vi nemlig slet ikke integrere flygtningene i Danmark, men i danskerne. Tænk på det; hvad kan da være mere integreret end en muslimsk nyre fra Syrien der f.eks. lever videre i en pæredansk øldrikkende og flæskesværspisende murerarbejdsmand fra Holstebro?
Og hvis ordningen så får et par hundrede tusinde flygtninge til at synes at Tyskland måske alligevel er et ret godt sted at ende rejsen nordpå, så gør det da bestemt ikke spor.

Men vil Danmarks omdømme overhovedet kunne holde til sådan et tiltag? Er det ikke frygteligt inhumant?

Overhovedet ikke! Faktum er jo at Danmark behandler flygtninge utroligt humant. Vi gør det bare på en nederdrægtigt ydmygende og mistænkeliggørende måde. De seneste tal fra IMF viser jo desuden at hvis vi lægger Danmarks udgifter til flygtninge i 2015 sammen med udgifter til alle mennesker der er kommet til landet siden kartoffeltyskerne i 1760 og dertil lægger udgifter til de veje, kloaknet og sygehuse, som flygtningen jo nyder godt af, så bruger Danmark allerede i dag mest på flygtninge i hele verden.

Vi fandt statsminister Lars Løkke Rasmussen ved det store kolde frokostbord i Grøften og spurgte om hans holdning til DF’s forslag. Han er umiddelbart positiv over for forslaget, som han kalder visionært og ser muligheder i.

Personligt kunne jeg for eksempel godt bruge en ny lever. Og da meget gerne en muslimsk én. For pokker, de mennesker har jo aldrig smagt en fadøl. Sådan en lever ville jeg godt give 2000,- kroner for. For dem kan den glade giver så købe sig et par fine nye sko, at humpe rundt i teltlejren i.

- Men dør man ikke af at få fjernet leveren?

Nå, jo, det gør man da sandsynligvis. Men som en ægte liberal mener jeg at det er den enkeltes frie valg. Man kan vælge at give en lever og sende sine børn i en dansk skole — eller at rejse hjem til Syrien. Det er da ikke noget vi som politikere skal bestemme for folk. Den slags danske frihedsværdier kan de tilkomne slet ikke lære tidligt nok.
Jeg synes at forslaget er både innovativt og fremsynet, udtaler denne hamburgerryg.

Denne hamburgerryg kalder forslaget for spændende og siger:

Det ligger ganske enkelt lige til højrebenet. Men organer med affektionsværdi, skal naturligvis være undtaget. Vi er jo ikke barbarer.

- Hvordan kan man skelne?

Der skal vi stole på de mennesker vi har ansat til at løse den slags opgaver. Jeg har fuld tillid til at en grænsevagt på 22 år, uden længerevarende uddannelse og under tidspres, nemt kan foretage den vurdering.
Far giver mig tæsk igen, hvis du ikke følger os på Facebook eller Twitter