Siis suoraan sanoen: you just can’t make this shit up. Pitäis mennä maate mutta tää on niin DARWIN AWARD -osastoa, että pakko kääntää.

DailyMail: Seksi-ruletti orgiat yleistyy, joissa yksi osaanottaja on HIV-positiivinen ja joissa kondomia ei saa käyttää, lääkärit varoittavat

Lähde: => Sex roulette parties where one person is secretly HIV+ and nobody is allowed to use condoms are on the rise, warn doctors [DailyMail]

  • Orgioissa yleensä homomiehiä, jotka saa kiksejä siitä ettei tiedä saako tartunnan
  • Osaanottajat ottaa usein antiviraalista lääkitystä tartunnan välttämiseksi
  • Espanjalainen lääkäri sanoo, että ihmiset ovat menettämässä kunnioitustaan HI-virusta kohtaan

Tohtori Josep Mallolas Barcelonan sairaalasta sanoo, että tällaiset juhlat ovat merkki siitä, että ihmiset ovat menettäneet kunnioituksensa HI-virusta kohtaan. ”On kaikenlaista: seksirulettiorgioita, tai seksi-juhlia, joihin voit osallistua vain jos sinulla on jo HIV”, hän sanoo.

Hän lisää, että jotkut juhlat tunnetaan ”sinisinä”, koska osaanottajat ottavat antiviraalista lääkitystä vähentääkseen viruksen leviämisen riskiä.

Seksiterapeutti Kate Morley kertoo, että ”Seksirulettijuhliin menossa on kysymys riskistä ja juhliin menijät ajattelevat, että mitä suurempi riski, sitä kovemmat kiksit.”

”Tällaisten seksiorgioiden tapauksessa kysymys on kiksien hakemisesta korkean adrenaliinitason ja orgasmin yhdistelmästä.” Hänen mukaansa tällaisella riskinotolla voi olla vaaralliset pitkän aikavälin seuraukset.

Kääntäjän kommentti: No shit, Sherlock. Miettikää, että muut maksaa näiden terveydenhoitokustannukset. Älkää kysykö multa miksi en kannata homosaatiota.

Like what you read? Give Susanna Kaukinen a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.