Pravljica se zgodi sredi tropskega gozda

Ste si kdaj želeli, da bi v dvoje preživeli nore romantične počitnice? Oddih v deževnem tropskem gozdu na Havajih je idealna rešitev takšnim in podobnim tegobam. Neokrnjena narava, svež zrak, ki ga nudijo tropska drevesa je nekaj neprecenljivega. Za popestritev oddiha pa si lahko najamete hiško iz lesa v samem osrčju deževnega gozda, le streljal proč od nacionalnega parka Volcano. V gozdu se skriva prav prisrčna hiška, ki nudi popolno udobje in razvajanje v dvoje.

Kristie Wolfe, oblikovalka, je uresničila svojo oblikovalsko fantazijo in med tropska drevesa postavila hiško z veliko razkošno spalnico, nekoliko manjšo kopalnico in tudi kuhinjskim prostorom. V spodnjem delu hiške se nahaja tudi odlična viseča mreža za popoldanski počitek. Počitniška hiša je narejena iz lesa, vezane plošče in bambusa. Vsak detajl in vsak dodatek je do potankosti dovršen in za udobje je 100% poskrbljeno.

V senci tropskih dreves, daleč stran od mestnega vrveža in modernega sveta lahko le za nekaj dolarjev na noč uživate v popolnem miru in si napolnite baterije za nove izzive!