Bekæmpelse af rotter: Den 4-trins plan for at slippe af med rotter

Vi ved alle, at rotter er en fjende for vores sundhed, hygiejne og hjem. At slippe af med rotter er normalt meget svært, for det meste fordi husejere ikke har en anelse om hvad de skal gøre næste og fortsætter med at købe de samme produkter, der stoler på, at de vil gøre rotterne forsvinde.
 
 Hvis du vil have en permanent rotte kontrol dog, skal du lære det grundlæggende om at håndtere disse skadedyr. I dag deler vi de 5 mest afgørende skridt i denne rejse.

Trin 1: Undersøg dit hjem for rotter

Det første og fremmest skridt til korrekt bekæmpelse af rotter er sanitet, inspektion og udelukkelse. Alle disse teknikker er en god start at slippe af med rotterne og gøre det svært for dem at komme ind i dit hjem eller i deres struktur.

Sørg for at se, om der er huller, gravhuller, mærkelig lugt eller huller i størrelsen på et kvart eller større. Den bedste måde at inspicere på er at anvende gnaverefast materiale, såsom hardware tøj og installere metalvejstripping under dørene for at fjerne disse huller.

Trin 2: Fjern madkilder fra din ejendom

Rotter har brug for lidt mad til at overleve uger og måneder. Sørg for at fjerne alle skraldespande og pluk frugt, nødder og grøntsager, når de modnes. Undgå opbevaring af din mad i garager for at etablere korrekt rottekontrol.

Trin 3: Brug fælder i stedet for giftbete — både indenfor og uden for dit hjem

Selv om de fleste mennesker vil sige, at bekæmpelse af rotter udenfor skal bruge giftbete og kun i fælder, mener vi, at GN A-24 fælderne er en løsning, der permanent dræber rotter både indenfor og udenfor — uden kemikalier og med selvretableringssystem efter hver dræb .
 
 Trin 4: Slip af rottehabitater

Sidst men ikke mindst er det trin, hvor du praktiserer bekæmpelse af rotter efter at rotter er væk. Det er meget vigtigt at fjerne affald og affald, stable træstænger, tømmer og husholdningsartikler mindst 18 tommer over jorden og 12 tommer væk fra hegn — og se eventuelle potentielle rottehulesteder.

I sidste ende ved vi alle, at se selv en rotte kan være et tegn på behovet for korrekt rottekontrol. Normalt lever rotter som hele familier i dit hjems kælder, vægge eller mellem lagrede genstande — at være aktive om natten, når du er mindre tilbøjelige til at lægge mærke til dem.

Start med at gøre de fleste af disse trin — og nyd 100% risikofri bekæmpelse af rotter!

Like what you read? Give Tec Solutionz a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.